logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Впровадження HR-стратегії в сучасній організації»: майстер-клас стратегічного партнера КНТЕУ

Загальна інформація

Зустрічі студентів та викладачів зі стратегічними партнерами університету вносять у навчальний процес не лише корисні «родзинки», але й  сприяють підвищенню мотивації молоді до навчання. Особливо така співпраця стає важливою, коли фахівці володіють ґрунтовними знаннями та навичками у сфері професійної діяльності та із задоволенням діляться ними зі слухачами.

Зважаючи на це, представник провідного національного оператора на ринку доставки води – компанії «IDS Aqua Servise» Роман Сторчак 28 жовтня 2019 року провів цікавий та змістовний майстер-клас для студентів освітніх програм «Менеджмент персоналу» «Управління бізнесом», «Торговельний менеджмент», присвячений проблематиці розроблення та впровадження HR-стратегії у практиці бізнесу, інтегрувавши проблематику навчальних дисциплін «Управління персоналом» та «Стратегія підприємства».

Досвід роботи спікера на посаді керівника відділу навчання та розвитку персоналу у всесвітньо відомій компанії став вагомим чинником тематики майстер-класу та ефективних комунікацій зі студентами. Під час заняття Роман активно та невимушено спілкувався зі студентами, логічно викладаючи цікаву для аудиторії інформацію, залучаючи молодь до обговорення складових циклу впровадження стратегії в організації, а також переваг та недоліків впровадження HR-стратегії в бізнесі.

Майстер-клас пройшов в атмосфері безперервного діалогу та взаємодії спікера та студентів, активізації креативності студентів, які спільно із позитивними емоціями отримали й нові фахові знання. Пан Сторчак супроводжував презентацію цікавими кейсами, провокативними питаннями та коментарями відповідей студентів, сприяючи розвитку їх лідерських якостей та набутих компетенцій.

Щиро дякуємо стратегічному партнеру кафедри менеджменту Роману Сторчаку за надання цікавого та корисного матеріалу на майстер-класі.

Зичимо йому сприятливих чинників у реалізації кар’єри, всебічного гармонійного та професійного розвитку та нових професійних здобутків!

28.10.2019
42265
2970
остання редакція 05.11.2019
42265