Майстер-клас «Ресторанні холодні та гарячі бенкетні закуски, десерти» / «Christmas Scandinavian Party Menu»
Загальна інформація
Кнуд Ерік Ларсен презентує нові ідеї приготування і подачі бенкетних холодних і гарячих закусок, десертів різдвяного скандинавського паті-меню – (Christmas Scandinavian Party Menu).
Програма майстер-класу:
- Рол зі свіжого омара з апельсином та маринованим фенхелем у бріоші
- Терін зі свинини з маринованим буряком та гірчицею на солодовому тості
- Карамелізована солона тріска з буряковим пюре
- Мариновані оселедці з яєчним салатом з карі
- Чорносмородиновий херінг на яєчному салаті
- Мариновані оселедці фрі на солодових тостах
- Різдвяний паштет із беконом та грибною грінкою
- Різдвяні мітболи з апельсиновим салатом з капустою
- Конфі з качки, бурякових чіпсів з апельсиновою та лимонною грудкою
- Різдвяний мімос з журавлиною та просекко
Чекаємо на вас 19 листопада 2019 року з 9:00 до 16:00 в Арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.
Координатори майстер-класів:
- Діна Федорова 050 600 14 94 dina_fedorova@ukr.net
- Лариса Рибчук 097 439 03 09 lorchik88@ukr.net