logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Ресторанні холодні та гарячі бенкетні закуски, десерти» / «Christmas Scandinavian Party Menu»

Загальна інформація

Кнуд Ерік Ларсен презентує нові ідеї приготування і подачі бенкетних холодних і гарячих закусок, десертів різдвяного скандинавського паті-меню – (Christmas Scandinavian Party Menu).

Програма майстер-класу:

  1. Рол зі свіжого омара з апельсином та маринованим фенхелем у бріоші
  2. Терін зі свинини з маринованим буряком та гірчицею на солодовому тості
  3. Карамелізована солона тріска з буряковим пюре
  4. Мариновані оселедці з яєчним салатом з карі
  5. Чорносмородиновий херінг на яєчному салаті
  6. Мариновані оселедці фрі на солодових тостах
  7. Різдвяний паштет із беконом та грибною грінкою
  8. Різдвяні мітболи з апельсиновим салатом з капустою
  9. Конфі з качки, бурякових чіпсів з апельсиновою та лимонною грудкою
  10. Різдвяний мімос з журавлиною та просекко

Чекаємо на вас 19 листопада 2019 року з 9:00 до 16:00 в Арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.

Координатори  майстер-класів:

  • Діна Федорова 050 600 14 94   dina_fedorova@ukr.net
  • Лариса Рибчук  097 439 03 09   lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
757
остання редакція 08.11.2019
42265