logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Різдвяне скандинавське/ Данське меню сімейного обіду»/ «Christmas Scandinavian/ Danish family dinners' menu ideas»

Загальна інформація

Кнуд Ерік Ларсен презентує традиційні та нові ідеї різдвяного скандинавського меню родинного обіду (Christmas Scandinavian family dinners' menu ideas). Смачні святкові страви готувати легко!

Програма майстер-класу:

  1. Смажене рибне філе з данським домашнім ремуладом і темним хлібом.
  2. Тушкована свиняча щоковина з пивом і сливовим оцтом.
  3. Лосось, запечений з цибулею-пореєм, картоплею та фенхелем.
  4. Качині ніжки з картопляним пюре і салатом з гарячої червоної капусти.
  5. Нордичний салат із фенхелем, яблуком та данською ковбаскою.
  6. Смаженина зі свинини з червоною капустою, з цукровою обсмаженою картоплею та соусом.
  7.  Сендвіч із свинячих реберець з маринованими огірками та буряковими чіпсами.
  8. Гравадський лосось із соусом з лисичок, кремом фрейч на солодовому хлібі.
  9.  Рисовий чизкейк a la mande з мигдальним лікером і вишневим желе.
  10.  Рис a la mande з гарячим вишневим соусом.

Чекаємо на вас 21 листопада 2019 року з 9:00 до 16:00 в арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.

Координатори  майстер-класів:

  • Діна Федорова 050 600 14 94           dina_fedorova@ukr.net
  • Лариса Рибчук  097 439 03 09        lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
остання редакція 08.11.2019