logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Різдвяна випічка 2D Art Display Breads. Арт-декор Різдвяного столу» / «Christmas Art Display Breads»

Загальна інформація

Девід Мішель Мізон презентує нові ідеї арт-декору різдвяного столу, техніки роботи з сиропним тістом та створення 2D Art Display Breads.

Майстер-клас базового рівня присвячений вивченню технік роботи з з тістом на сиропі та виготовленню базових 2D-художніх виробів хлібного мистецтва Art Breads.

Програма майстер-класу.

Під час 1-денного майстер-класу ви зможете здобути нові знання щодо:

  • Розроблення  рецептуру сиропного тіста.
  • Розфарбування сиропного тіста із термостійкими при випіканні кольорами.
  • Використання  трафарету при формуванні різних частин заданої фігури.
  • Техніки використання аерографа при оздобленні та складанні фігурних виробів із сиропного тіста.
  • Створення 2D Art фігур з підготовлених напівфабрикатів із сиропного тіста.
     

Чекаємо на вас 19 листопада 2019 року з 9:00 до 17:00 в арт-кулінар-студії RestArtKitchen, КНТЕУ. Адреса: вул. Радунська, 20.

Координатори  майстер-класів:

  • Діна Федорова 050 600 14 94         dina_fedorova@ukr.net
  • Лариса Рибчук  097 439 03 09        lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
488
остання редакція 08.11.2019