logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Сертифікатна програма «Сучасна данська кухня» / «Modern Danish Cuisine»

Загальна інформація

До участі у Сертифікатній програмі 
«Сучасна данська кухня» / «Modern Danish Cuisine» 
запрошуються:

професіонали та початківці – студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл кулінарного і кондитерського мистецтва; шеф-кухарі, майстри-пекарі, фахівці ресторанного бізнесу, а також  усі бажаючі.

Ментор: Кнур Ерік Ларсен – відомий данський шеф-кухар KM Scandinavia, викладач кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої гастрономії,  член журі міжнародних змагань з кулінарного та кондитерського мистецтва.

Учасники отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та   KM Scandinavia.

Програма курсу «Сучасна данська кухня»

  • Модуль 1. Навчальний курс

1.1. Традиційні харчові інгредієнти данської кухні (2 години)
1.2. Основні правила поєднання кулінарних смаків (3 години)
1.3.Авторська кухня – основні особливості (3 години)

  • Модуль 2. Практичний воркшоп

2.1.  Авторська страва з м’яса  (4 години)
2.2.  Авторська страва з риби (4 години)
2.3.  Авторський десерт у ресторані (4 години)

Усього: 20 годин

Workshop program "Modern Danish Cuisine"

  • Module 1. Theory course

1.1 Traditional food ingredients in Danish cuisine (2 hours)
1.2.Main rules of culinary flavor combinatory (3 hours)
1.3.Author's cuisine – the main features (3 hours)

  • Module 2.Practical workshop

2.1. Author's meet dish (4 hours)
2.2. Author's fish dish (4 hours)
2.3. Author's restaurant dessert (4 hours)

Total : 20 hours

Координатор  програм:

  • Діна Федорова 050-600-1494          dina_fedorova@ukr.net
  • Лариса Рибчук  097-439-03-09        lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
21
остання редакція 08.11.2019
42265