Сертифікатна програма «Сучасна данська кухня» / «Modern Danish Cuisine»
Загальна інформація
До участі у Сертифікатній
програмі
«Сучасна данська кухня» / «Modern
Danish
Cuisine»
запрошуються:
професіонали та початківці – студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл кулінарного і кондитерського мистецтва; шеф-кухарі, майстри-пекарі, фахівці ресторанного бізнесу, а також усі бажаючі.
Ментор: Кнур Ерік Ларсен – відомий данський шеф-кухар KM Scandinavia, викладач кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої гастрономії, член журі міжнародних змагань з кулінарного та кондитерського мистецтва.
Учасники отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та KM Scandinavia.
Програма курсу «Сучасна данська кухня»
- Модуль 1. Навчальний курс
1.1. Традиційні харчові інгредієнти
данської кухні (2 години)
1.2. Основні правила поєднання кулінарних смаків (3 години)
1.3.Авторська кухня – основні особливості (3 години)
- Модуль 2. Практичний воркшоп
2.1. Авторська страва з м’яса
(4 години)
2.2. Авторська страва з риби (4 години)
2.3. Авторський десерт у ресторані (4 години)
Усього: 20 годин
Workshop program "Modern Danish Cuisine"
- Module 1. Theory course
1.1 Traditional food ingredients in
Danish cuisine (2 hours)
1.2.Main rules of culinary flavor combinatory (3 hours)
1.3.Author's cuisine – the main features (3 hours)
- Module 2.Practical workshop
2.1. Author's meet dish (4
hours)
2.2. Author's fish dish (4 hours)
2.3. Author's restaurant dessert (4 hours)
Total : 20 hours
Координатор програм:
- Діна Федорова 050-600-1494 dina_fedorova@ukr.net
- Лариса Рибчук 097-439-03-09 lorchik88@ukr.net