logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Сертифікатна програма: «Сучасне пекарське мистецтво»

Загальна інформація

До участі у Сертифікатній програмі
«Сучасне пекарське мистецтво» / «Modern Bakery»
запрошуються:

професіонали та початківці – студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл кулінарного і кондитерського мистецтва; шеф-кухарі, майстри-пекарі, кондитери, фахівці ресторанного бізнесу, а також  усі бажаючі поринути у дивовижний світ кондитерського та кулінарного  мистецтва.

Ментор:  Девід Мішель Мізон – незалежний консультант з пекарських технологій з Великобританії, FRSPH Cert.Ed., всесвітньо відомий майстер пекарського і кондитерського мистецтва, член Worshipful Company of Bakers, управляючий директор Train2Bake.com Ltd, член Почесної Гільдії Пекарів, член журі міжнародних змагань з ресторанних технологій.

Учасники отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та Worshipful Company of Bakers.

Програма курсу

  • Модуль 1.  Навчальний курс

1.1. Психологічні вправи (1 година)
1.2. Розрахунок рецептури (1 година)
1.3. Технологічні властивості борошна (1 година)
1.4. Теоретичні основи хлібопечення (1 година)
1.5. Температура тіста та розрахунки рецептур (1 година)

  • Модуль 2. Практичний workshop

Хлібобулочні вироби

2.1. Чіабата з сепією, журавлиною, насінням чіа та спельтою (1 година)
2.2. Традиційна чіабата і фокача із закваскою (1 година)
2.3. Хліб із закваскою із синім чаєм, курагою і фісташками (1 година)
2.4. Традиційні єврейські бейгели (1 година)
2.5. Ессекс Хафлерс (1 година)
2.6. Гарячі булочки (1 година)
2.7. Flammekeuche з Poolish (1 година)
2.8. Роли, вузли і різні форми (1 година)
2.9. Фугасе з Poolish (1 година)
2.10. Хліб з пореєм і беконом (1 година)
2.11. Бріош-бургер (1 година)

  • Модуль 3. Практичний семінар "Кондитерські вироби та десерти"

3.1. Крем-карамель (0,5 години)
3.2. Шоколадний мус (0,5 години)
3.3. Панакота (0,5 години)
3.4. Традиційний метод губки – швейцарський рулет з кремом Jam & Chantilly (0,5 години)
3.5. Нова технологія короткої листкової галети з кремом Patisserie (0,5 години)
3.6. Блонді (0,5 години)
3.7. Ямайський імбирний кекс (0,5 години)
3.8. Банановий кекс (0,5 години)

Усього: 20 годин

Workshop program «Modern Bakery»

  • Module 1. Theory course
  1. 1. Standard Pig Exercise (1 hours)
  2. 2.Understanding Bakers Percentage (1 hours)
  3. 3.Basic Theory of Flour (1 hours)
  4. 4.Basic Theory of Breadmaking (1 hours)
  5. 5.Dough Temperatures & Calculations (1 hours)

Module 2.Practical workshop Bakery Products

2.1.  Sepia, Cranberry, Chia & Spelt Ciabatta (1 hours)
2.2.  Traditional Ciabatta & Focaccia with Levain (1 hours)
2.3.  Blue Pea Flower Sourdough Bread with Apricot & Pistachio (1 hours)
2.4.  Traditional Jewish Beigels (1 hours)
2.5.  Essex Hufflers (1 hours)
2.6.  Hot Cross Buns (1 hours)
2.7.  Flammekeuche with Poolish (1 hours)
2.8 . Dinner Rolls, Knots & Various Shapes (1 hours)
2.9.  Fougasse with Poolish (1 hours)
2.10. Leek & Bacon Bread (1 hours)
2.11. Brioche Burger Baps (1 hours)

Pastry and Desserts

2.12.  Crème Caramel (0.5 hours)
2.13.  Chocolate Mousse (0.5 hours)
2.14 . Tonka Bean Panna Cotta (0.5 hours)
2.15 . Traditional Sponge Method Swiss Roll with Jam & Chantilly Cream (0.5 hours)
2.16 . New Tecnique Short Puff Gallette with Tonka Bean Crème Patisserie (0.5 hours)
2.17.  Blondies (0.5 hours)
2.18 . Jamaican Ginger Loaf Cake (0.5 hours)
2.19.  Banana Loaf Cake (0.5 hours)

Total : 20 hours

Координатор  програм:

  • Анжеліка Медведєва 095 640 25 95        a.al.medv@gmail.com
  • Лариса Рибчук  097 439 03 09                 lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
22
остання редакція 08.11.2019