logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний день студента: нагородження ТОП-100 найкращих

Загальна інформація

У рамках заходів до Міжнародного дня студента 15 листопада 2019 року в КНТЕУ відбулося урочисте нагородження ТОП-100 найкращих студентів.

Ректор Анатолій Антонович Мазаракі привітав студентство зі святом, подякував за активність, гарну плідну роботу та високі результати в І-ІІ семестрах 2018/19 навчального року, нагородив найкращих почесними грамотами та цінними подарунками.

За результатами рейтингового оцінювання діяльності здобувачів вищої освіти кращими стали 145 студентів (ФТМ – 60, ФМТП – 28, ФОАІС – 23,  ФФБС – 15, ФЕМП – 13, ФРГТБ – 6).

До рейтингу додано студентів, які досягли найбільших успіхів у навчанні, науковій роботі, громадському і спортивному житті університету, серед них:

  • відмінники (84 особи – 58% від загальної кількості),
  • старости (37 осіб – 26 % від загальної кількості),
  • представники ради студентського самоврядування (62 особи – 43 % від загальної кількості),
  • члени наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених (11 осіб – 8 % від загальної кількості),
  • клуби КНТЕУ: ЕкоКлуб, клуб «Start in Science», клуб «Лука Пачолі», Правничий клуб КНТЕУ, ТРОС (загалом – 34 особи, що становить 23 % від загальної кількості студентів),
  • донори КНТЕУ (10 осіб – 11 % від загальної кількості),
  • спортсмени (25 осіб – 17 % від загальної кількості),
  • учасники студій Культурно-мистецького центру КНТЕУ (17 осіб – 12 % від загальної кількості).

Серед них найбільше відзначилися:

  • Дрюк Анна (1 місце в рейтингу за II семестр, відмінниця, голова профспілкового сектору 2016/2017 н.р. та заступник голови РСС факультету у 2017/2019 н.р., староста групи, лауреат та призер міжнародних та всеукраїнських конкурсів наукових робіт, олімпіад, конференцій та круглих столів).
  • Лопуга Владислав (1 місце в рейтингу за I семестр, староста, голова наукового сектору РСС КНТЕУ, заступник голови Наукового товариства КНТЕУ, засновник та очільник філософського клубу «Фенікс», чемпіон університету з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», автор публікацій у фахових виданнях).

Для урочистого відзначення почесною Подякою за вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування та з нагоди Міжнародного дня студента до КНТЕУ завітав в. о. голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Снопков Сергій Петрович. Він нагородив 20 студентів-активістів, подякував їм за активну громадську позицію, привітав молодь та побажав нових звершень.

Дякуємо вам, дорогі студенти, за активність, сміливість і творчість!

Зичимо вам натхнення, наснаги для досягнення нових вершин на славу нашої Alma mater!

15.11.2019
42265
7511
остання редакція 18.11.2019
Vega