logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ на Міжнародному інноваційному бізнес-форумі "SMARTINVEST"

Загальна інформація

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету за сприянням кафедри журналістики та реклами та інформаційної підтримки Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОС) взяли участь у Міжнародному інноваційному бізнес-форумі "SMARTINVEST", який відбувся 12 листопада 2019 року.

ОРГАНІЗАТОРИ

Міжнародна торгова палата (ICC Ukraine) http://iccua.org/

Асоціація сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME http://s-time.org/

Фундація «Національного розвитку та інновацій» (NDI Foundation) www.ndif.org.ua

International Federation of Innovation Asscociations www.ifia.org

Академія економічних наук України http://www.aenu.org

Bionity – український аналітичний та підприємницький хаб у сфері біотехнологій та наук про життя https://www.bionity.space/

Центр інновацій «Сходи в майбутнє» (Up to Future) https://uptofuture.org/

TechExchange – міжнародна платформа менеджменту інновацій https://techexchange.info/

Noosphere  – асоціація вчених, дослідників, підприємців та волонтерів, для того щоб впроваджувати науку і технології в глобальне бізнес оточення https://noosphereglobal.com/

Головним питанням цього року стали конвергенція науки та бізнесу.
У форумі взяли участь спікери, бізнесмени, політики, експерти, науковці і підприємці міжнародного масштабу з професійним іноземним досвідом.
Найбільшу зацікавленість на форумі викликали панелі, головною метою яких було обговорення світових трендів розвитку енергетики – «нова енергетика» – нові матеріали та технології для виробництва та зберігання енергії, тренди циклічної економіки – управління та переробка відходів.

Було розглянуто питання розвитку продуктів на базі штучного інтелекту, когнітивних технологій у світі та які перспективи передбачаються в Україні.

На форумі відбулася презентація проєктів-переможців і нагородження учасників Всеукраїнського студентського конкурсу інноваційних ідей «Стратегія блакитного океану». Серед них студентка ТЕК КНТЕУ Чернєва Анастасія з проєктом «Фандомати».

Урочисте закриття міжнародного форуму супроводжувалось нагородженням сертифікатами за участь та інформаційний супровід студентів Київського національного торговельно-екномічного університету Дроботущенка Романа, Улановську Юлію, Лук‘янець Костянтина, Яковлєву Анастасію, Клименко Катерину та керівника Творчого рекламного об’єднання студентів (ТРОС) к.е.н., доцента кафедри журналістики та реклами Файвішенко Діану Сергіївну.

Готуємось до участі в нових заходах міжнародного рівня!

Приєднуйся і дій!

12.11.2019
43220
4235
остання редакція 18.11.2019
Vega