logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Тренінг «Цілі сталого розвитку» для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 14 листопада 2019 року в рамках Global Trade Days та з ініціативи кафедри публічного управління та адміністрування відбувся навчальний тренінг віцепрезидента ГО «Асоціація університетів третього віку «Клепсидра» д. н. держ. упр., професора Аліни Халецької на тему «ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: Україна».

У навчальному тренінгу взяли участь завідувач кафедри публічного управління і адміністрування  проф. Новікова Н.Л., доценти Головня Ю.І. та Мірко Н.В., а також студенти другого та четвертого курсів спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Професор А. Халецька акцентувала увагу студентів на тому, що підтримуючи проголошені резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй від 25 вересня 2015 року  №70/1 глобальні цілі сталого розвитку до 2030 року та результати їх адаптації з урахуванням специфіки розвитку України, було підписано Указ Президента України №722/2019 «Про Цілі сталого розвитку України на період  до 2030 року».

Тож Аліна Халецька запропонувала учасникам тренінгу визначатися із найбільш важливими цілями і цінностями суспільства. Молоді вдалося творчо поєднати зусилля над виконанням основних завдань. Запропоновані студентами проєкти біли різними, але водночас цікавими і прогресивними.

Результати обговорення свідчили про те, що для молоді головними цінностями є досягнення таких цілей:

  • подолання бідності;
  • подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства;
  • забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці;
  • забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх;
  • сприяння поступальному, всеохоплюючому та сталому економічному зростанню, повній і продуктивній зайнятості
    та гідній праці для всіх.

За результатами обговорення студенти отримали цінну інформацію та практичні навички стратегічного планування, які стануть у пригоді їм у майбутній професійній діяльності.

Щиро дякуємо Аліні Халецькій за цікаво побудований та проведений тренінг і запрошуємо на майбутні зустрічі!

14.11.2019
433884
4495
остання редакція 21.11.2019
Vega