logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський круглий стіл «Технології підбору кандидатів на вакантні посади в організаціях»

Загальна інформація

У рамках реалізації програми стратегічного партнерства та розвитку співпраці закладів освіти з бізнесом, а також програми святкування в КНТЕУ Global Trade Days 14 листопада 2019 року кафедрою менеджменту було організовано та проведено Всеукраїнський круглий стіл «Технології підбору кандидатів на вакантні посади в організаціях».

У роботі круглого столу взяли участь представники різних організацій та установ, зокрема: рекрутери Клавдія Шевченко та Ярослава Павлова (Moments Group), HR-менеджер Ірина Бондаренко (ТОВ «ЕСКА Капітал»), представники Управління кадрового забезпечення Національної поліції України Дмитро Лохматов та Юлія Івченко, фахівець з підбору персоналу Марк Білім (ТОВ «Емерджекс Бізнес Солюшнз»), викладачі кафедри менеджменту, студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу».

На початку керівник команди рекрутингу компанії «DOPOMOGA Ukraine» Ольга Шеденко розповіла про сучасні тренди в роботі рекрутингової компанії, звернула особливу увагу присутніх на важливість якісного прийому замовлення від клієнтів та самому процесі співбесіди з кандидатами на вакансії та зазначила, що рекрутери компанії не беруть участь у дослідженні особливостей особистісних якостей кандидатів на вакансії.

Представники сектору відбору управління кадрового забезпечення Національної поліції України Дмитро Лохматова та Юлія Івченко ознайомили учасників круглого столу з основними елементами складного та багатобічного алгоритму відбору кандидатів на вакансії слідчих у Національній поліції України. При цьому вони наголосили, що увагу під час відбору приділяють як знанням чинного законодавства України, так і психологічному та психофізіологічному відбору, фізичному випробуванню, особистісній співбесіді та співбесіді кандидата з членами відбіркової комісії.

Клавдія Шевченко та Ярослава Павлова, рекрутери компанії Moments Group (мережі кав’ярень «Шоколадниця» та кафе «Момент» у м. Києві), поділилися секретами масового пошуку та відбору кандидатів на популярні вакансії їхньої компанії – офіціантів, барменів та кухарів. Вони ознайомили учасників заходу не лише з особливостями ринку спеціалістів закладів громадського харчування, але й з особливостями мотивації та ціннісних установок працівників.

HR-менеджер ТОВ «ЕСКА Капітал» Ірина Бондаренко продемонструвала присутнім кейси, за допомогою яких відбувається оцінювання та відбір кандидатів у лізинговій компанії на посади менеджерів.

Бізнес-коуч Вікторія Марчук захопила аудиторію виступом, присвяченому історії власного професійного становлення як HR-фахівця, підтвердила важливість та актуальність для сучасного підприємства роботи з підбору кандидатів на вакансії.

Дискусія між практиками викликала щиру зацікавленість студентів та викладачів КНТЕУ, які ставили запитання практикам та висловлювали власну позицію щодо надзвичайно актуальної проблеми бізнесу.

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії і бажаємо подальшої плідної співпраці в напрямі поєднання науки та практики!

14.11.2019
433884
4369
остання редакція 21.11.2019
Vega