logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція-брифінг відомого в Україні енолога Аліни Тенетки

Загальна інформація

Студенти, аспіранти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 19 листопада 2019 року прослухали лекцію на тему «Сучасні тенденції виноробства і винного туризму в Новій Зеландії».

Лекцію-брифінг провела відома в Україні та за кордоном енолог-консультант Тенетка Аліна (PhD of enology, WSET level 3), яка є засновником блоґу про виноробство Just Ferment Іt та лектором авторських винних курсів.  

На лекції присутні дізнались про історію розвитку, особливості виноробства в Новій Зеландії щодо використання інноваційних технологічних прийомів, які надають особливих органолептичних властивостей винам цієї країни та завдяки чому новозеланські вина набули популярності у світі.  Аліна Тенетка супроводжувала свою лекцію авторськими  фотографіями, які вона зробила працюючи на виноробні Deiegat estate регіону Marlborough. Дуже пізнавальною була розповідь про найбільш популярний у Новій Зеландії винний туризм. 

 Усі присутні дуже вдячні Аліні Тенетці за надзвичайно креативну лекцію та цікаву інформацію про далеку Нову Зеландію.

19.11.2019
42265
5117
остання редакція 21.11.2019
Vega