logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Великий теніс нині у КНТЕУ!

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося перше заняття на щойно збудованих тенісних кортах. Студенти мали можливість отримати насолоду від гри на спеціалізованому акриловому покритті – хард.

Усі охочі вже навесні 2020 року зможуть тренуватися на кортах та займатися на якісних тренажерах, встановлених поряд з ними.

Немає жодних сумнівів, що вже перемоги у студентському великому тенісі стануть спортивною візитівкою університету поряд з чемпіонством з футболу, чирлідингу, волейболу та перетягування канату, оскільки наявність необхідної спортивної бази є плацдармом для досягнення високих результатів.

Тож запрошуємо всіх охочих до спортивної секції з великого тенісу (записатися на секцію можна на кафедрі фізичної культури)!

Враження студентів:

Єгор Павленко (І курс, ФТМ): «Покриття самих кортів безперечно ідеальне. На мою думку, треба максимально розвивати цей вид спорту в нашому університеті, бо це дійсно може сильно вплинути на сам університет. З самого початку коли я прийшов до університету і нам треба було вибрати секцію, перше що я хотів - великий теніс! Та був дуже засмучений відсутністю цього виду спорту серед секцій, але тепер я з радістю перепишусь на нову секцію! Дякую КНТЕУ за гарні корти!».

Олександра Толченова (І курс ,ФРГТБ): «Знайомі грають у великий теніс, а я шанувальник - граю з ними. Коли мене запитують, чи хотіла б я грати за команду університету – звісно! Цього разу ми грали приблизно годину. Покриття кортів хороше, вже кортить випробувати його у сонячну теплу погоду. Бажаю університету успіхів на цьому шляху й залюбки братиму участь у масових спортивних заходах та змаганнях з тенісу серед факультетів!

Хочу зазначити, що великий теніс в КНТЕУ вибирають ті, хто раніше займався або планував. І серед молоді дійсно є стереотип, що «теніс - гра для багатих». Нотки аристократизму в ньому є, поруч із гольфом. А нині – цей вид спорту буде доступний для всіх».

22.11.2019
42265
6929
остання редакція 25.11.2019
Vega