logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Сертифікати міжнародного зразка: студенти КНТЕУ на закордонній практиці в Туреччині

Загальна інформація

Організація практичної складової освітнього процесу є однією з пріоритетних в КНТЕУ, адже дозволяє закріпити на практиці здобуті в навчальних аудиторіях знання, вміння та навички і як наслідок поповнювати ринок праці кваліфікованими спеціалістами міжнародного рівня.   

Зокрема студенти 5 факультетів КНТЕУ 1, 2 та 3 курсів пройшли таку закордонну практику в Туреччині з 15 травня 2019 року по 31 жовтня 2019 року на базі провідних  підприємств сфери гостинності, а саме: “Sherwood exclusive Kemer”, “Sherwood exclusive Lara”, “Sherwood Dreams”, “Sherwood Greenwood”, “Kaya Resort Belek”, “Kaya Side”.

Пройшовши практику, студенти відпрацювали навички з організації туристичного бізнесу загалом та готельного зокрема, мали змогу отримати практичний досвід застосування іноземних мов та комунікативних навичок, які обов’язково стануть їм у пригоді на шляху кар’єрного зростання та професійного удосконалення. Усі студенти за результатами практики отримали сертифікати міжнародного зразка, які сприятимуть їх кар’єрному становленню.


Враження студентів:

Макуцевич Денис, 4 курс 4-14 група, спеціальність «Туризм»

Виробнича практика в Туреччині пройшла успішно. Я мав змогу ознайомитися з роботою курортного готелю, ставши членом його колективу, тобто з середини. Моїм обов’язком була організація дозвілля туристів. Це особливо корисно для мене, адже планую вступати до магістратури ФРГТБ на спеціальність «Міжнародний event-менеджмент у туризмі». Робота загалом була цікавою, я зустрів нових друзів та добре відпрацював практику володіння англійською мовою.

Горішна Оксана, 4 курс 9 група, спеціальність «Готельно-ресторанна справа»

Я дуже вдячна колективу свого університету за організацію закордонної виробничої практики в Туреччині. Цю практику я проходила вдруге, тому цього року мала змогу більш глибше поринути у сферу практичного застосування здобутих в університеті знань на практиці. Я дізналася багато секретів приготування традиційних турецьких страв, отримала новий досвід у сфері організації роботи курортного готелю високого класу. Я впевнена, що здобутий досвід знадобиться мені у моєму професійному житті.

Петросян Марія, 4 курс 4 група, спеціалізація «Готельно-ресторанний менеджмент»

Виробнича практика в Туреччині позаду, але користь від неї на все життя. На практиці в Туреччині я ознайомилася з роботою провідного готелю та стала частинкою його колективу, хоч і тимчасово, але спогади лишилися яскраві та теплі. Вважаю таку практику корисною, адже в університеті вивчаю готельно-ресторанний менеджмент, тому практичні навички з організації готельного бізнесу мені просто необхідні. Під час навчання викладачі нас часто залучають до екскурсій на провідні готельні підприємства Києва та України, а тепер я можу порівняти їх роботу із закордонними. У  подальшому мрію побудувати кар'єру в міжнародному готельному бізнесі, а КНТЕУ дає багато можливостей для досягнення моєї мрії.
 

20.11.2019
42265
3536
остання редакція 28.11.2019
Vega