logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

V Всеукраїнський круглий стіл «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі: сучасні реалії та стратегічні прогнози»

Загальна інформація

Листопад для кафедри менеджменту КНТЕУ традиційно насичений великою кількістю подій. Круглий стіл, який відбувся 20 листопада 2019 року, був присвячений проблемі підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі і відбувся в рамках Global Trade Days.

«Родзинкою» цього заходу були виступи успішних випускників різних років. Серед них – Олександр Короговний  (співвласник та керуючий партнер digital-агенції iLION та агенції з управління репутацією Topserm Україна), Людмила Лукашова (докторант кафедри менеджменту КНТЕУ), Андрій Предеїн (менеджер зі зв’язків із громадськістю компанії «BSG»), Клавдія Яцишина (головний фахівець з методичного та проєктного забезпечення відділу зв’язків з місцевими громадами та органами влади Департаменту земельних відносин АТ «Укргазвидобування»), Сергій Орищенко (начальник відділу продажу гіпермаркету «Ашан на Глушкова»), Тетяна Стрембіцька (менеджер з постачання ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»).

Також у роботі круглого столу взяли участь стратегічні партнери кафедри - Валентина та Ігор Рибак (ТОВ «РІВА СЕРВІС»), Ольга Онопрієнко (ТОВ «Емерджекс Бізнес Солюшнз»), Анна Шлапацька (ТОВ «Арго-Торгівельна мережа»), викладачі кафедри менеджменту та студенти. Основна увага учасників «ювілейного» круглого столу була акцентована на проблемах трансформації торгівлі в умовах цифровізації економіки та євроінтеграції, інноваційних драйверах розвитку торгівлі та інноваціях на підприємствах торгівлі, міжнародних конкурентних практиках торговельних мереж та підприємств торгівлі, інноваційних навчальних технологіях у системі розвитку компетентностей конкурентоздатних менеджерів.

Під час жвавої дискусії учасниками було порушено питання щодо перспектив виживання на ринку та конкурентоспроможності підприємств торгівлі невеликих форматів, взаємодії навчальних закладів та фахівців-практиків, мотивації студентів до пошуку роботи в торгівлі, законодавчих змін та реформ, що впливають на ефективність діяльності малих підприємств сфери торгівлі та багато інших актуальних питань.

Щиро дякуємо всім учасникам круглого столу за цікаві виступи та участь у дискусії та бажаємо успіхів!

20.11.2019
42265
3012
остання редакція 29.11.2019
42265