logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська науково-практична конференція «Соціологічні тренди ХХІ століття: теоретичний концепт та практика інновацій»

Загальна інформація

Вперше в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася всеукраїнська науково-практична конференція соціологічного спрямування, яка була організована викладачами кафедри філософських та соціальних наук КНТЕУ 28 листопада 2019 року. Від імені ректора А. А. Мазаракі учасників конференції привітала перший проректор Притульська Н.В. Участь у конференції також взяли проректор з наукової роботи КНТЕУ Мельниченко С. В. та декан ФОАІС Харченко О. А.

Спікерами та запрошеними гостями були відомі фахівці-соціологи з провідних наукових установ та навчальних закладів України, зокрема, з Інституту соціології НАН України, Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України, Центру гуманітарної освіти НАН України, Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова,  Київського університету ім. Б. Грінченка, НТУУ «КПІ» ім. І. Сікорського та ін. Значний інтерес серед учасників конференції  викликали доповіді доктора соціологічних наук, доцента КНТЕУ Кухти М. П., доктора соціологічних наук, професора Класичного приватного університету Щербини В. М., доктора філософських наук, професора Національного транспортного університету Синякова С.В.

На конференції було обговорено проблеми соціології освіти, соціології інформації та інформаційних технологій у стратегіях глобального розвитку, соціологічних вимірів соціально-економічних трансформацій в умовах багатополярного світу та національно-культурної ідентичності особистості, соціологічних практик в українському дискурсі. Учасники конференції відмітили важливість заходу як дискусійної платформи для обговорення найактуальніших соціологічних проблем сьогодення. З матеріалами конференції всі охочі можуть ознайомитися на сайті КНТЕУ.

Збірник тез.

28.11.2019
42265
3862
остання редакція 29.11.2019
Vega