logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майбутнє туристичної галузі: студенти КНТЕУ - кращі серед кращих

Загальна інформація

Відбувся фінальний етап конкурсу наукових студентських робіт у сфері туризму – стипендіальний проєкт «Майбутнє туристичної галузі», організований 6 грудня 2019 року відомим національним туристичним оператором України «Тревел профешнл груп» («TPG»).

Туристичний оператор «Тревел профешнл груп» («TPG») є єдиним підприємством, що 7 років тому ініціювало і дотепер підтримує ідею партнерства бізнесу і закладів вищої освіти щодо підготовки, підтримки і працевлаштування талановитої молоді, яка мріє працювати і розвивати туризм у рідній країні.

Цьогоріч конкурсантів гостинно вітав Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.

Конкурс відкрили представники від:  «TPG» – директор департаменту за напрямком Фінляндія та Греція Л. В. Єлагіна; Київського національного університету ім. Тараса Шевченка – заст. декана С. П. Запотоцький та зав. кафедри країнознавства та туризму географічного факультету, д.г.н., професор О. О. Любіцева; Київського національного торговельно-економічного університету як члена конкурсної комісії –зав. кафедри туризму та рекреації, д.е.н., професор Т. І. Ткаченко.

До фіналу конкурсу за попереднім оцінюванням допущено 24 учасники із закладів вищої освіти Києва, Львова, Харкова, Вінниці, Житомира, Кривого Рогу, Дніпра, Рівного та Тернополя. Тематика робіт охопила новітні підходи і презентувала широкий спектр актуальних для вітчизняного туризму питань: відкриття нових туристичних ресурсів, формування туристичних продуктів, активне просування вітчизняного туристичного продукту авторськими програмними продуктами і засобами маркетингових комунікацій на платформі цифрових технологій.

Цього року студенти ФРГТБ під керівництвом викладачів кафедри туризму та рекреації представили три цікаві і ґрунтовні стартапи, що увійшли до числа найкращих робіт:

  • «Розробка спеціалізованого мобільного додатка для туристів «TRAVEL BAG APP» – Гільманова Марина (1 курс магістратури, наук. керівник – к.н.держ.упр. Кравцов С. С.);
  • «Стратегія стимулювання продажів онлайн туроператором» – Дернова Лідія (2 курс магістратури, наук. керівник – к.е.н., доц. Забалдіна Ю. Б.);
  • «The trevel» – студенти Ковтюх Ірина, Криломака Анна, Мельник Ярослав (4 курс, наук. керівник– к.е.н. Хлопяк С. В.).

Приємно відзначити активність Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ:

«Сучасний стан та перспективи розвитку інновацій у туристичну галузь України» - студентка 3 курсу Зелінська Ганна (наук. керівник – д.і.н., проф. Чорна Н. М.).

За результатами конкурсу ІІ призове місце посіла робота студентів Ковтюх Ірини, Криломаки Анни, Мельника Ярослава.

Нагадаємо, що за умовами проєкту переможці отримують спеціальну стипендію від «TPG» пів року; всі учасники фіналу мають пріоритетне право на стажування та на працевлаштування на підприємстві.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших творчих успіхів!

06.12.2019
43220
5352
остання редакція 12.12.2019
42265