logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ готує професіоналів для індустрії 4.0.

Загальна інформація

Протягом 2-6 грудня 2019 року на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами ступеня вищої освіти "магістр" (денна та заочна форми навчання), зокрема англійською мовою викладання, загальною кількістю 314, із яких отримання диплома з відзнакою підтвердило 44 випускники.

Екзаменаційні комісії очолювали представники роботодавців – професіонали готельного, ресторанного та туристичного бізнесу, стейкхолдери освітніх програм: Ілляшенко О. Ю., директор з сервісу та розвитку мережі гастробар «Rebra&Kotlety»; Мозгова Ю. О., керівник віділу банкетингу готелю «Ramada Encore Kiev»; Руденко Н. П., тренінг-менеджер з персоналу готелю «ALOFT» (міжнародна готельна мережа «Mariott», ТОВ «Солелат Палац»); Серьожечкіна К. І., директор департаменту номерного фонду готелю «Ramada Encore Kiev»; Бурба Г. І., головний фахівець з готельного обслуговування готелю «Хрещатик»; Ларін Д. Ф., керуючий «Selfish Club»; Яким О. В., івент менеджер готелю «ALOFT»; Бойко О. В., співзасновник, заступник генерального директора ТОВ «Туристичний оператор «TPG» (Travel Professional Group); Дворська І. В., засновник, генеральний директор ТОВ «TRAVEL HUB»; Незнамова Н. С., менеджер по роботі з корпоративними клієнтами та туристичними агентствами в Україні та Грузії авіакомпанії "KLM UA", представник "KLM Royal Dutch Airlines" в Україні; Кондратенко Т. В., директор туристичного підприємства ТОВ «Вітал-тревел».

Захисти  проходили у формі активної та змістовної наукової дискусії з фокусом на актуальні практичні питання у сфері гостинності. Магістри під час захисту продемонстрували високий рівень якості наукових фахових досліджень, вміння аргументовано відстоювати власні пропозиції, професійне стратегічне мислення та отримали високі бали!

Голови екзаменаційних комісій констатували, що зміст випускних кваліфікаційних робіт студентів – випускників відповідає трендам готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, запланованим в освітніх програмах результатам навчання. Вони переконані, що плеяда молодих, перспективних, амбітних дипломованих магістрів поповнить лави фахівців, здатних підвищити економічні здобутки та привабливість України як гостинної дестинації.

Своїми враженнями про освітній процес та студентське життя поділилися наші випускники-магістри:

Альохін Денис, здобувач освітньої програми «Готельний і ресторанний менеджмент»:  «Прагну завжди  досягати поставлених цілей та постійно підвищувати свої професійні компетентності. З 15 років у мене прокинулась любов до ресторанної справи та кулінарії, саме це захоплення і визначило мій життєвий шлях в навчанні. Отримавши базові практичні навички в коледжі, мені не вистачало професійних компетентностей для управління ресторанним бізнесом. Саме в отриманні цих  знань та вмінь мені допоміг Київський  національний торговельно-економічного університет. За 5 років навчання КНТЕУ став для мене чудовим та професійним місцем здобуття якісної освіти, незабутніх студентських років, платформою особистого розвитку та спілкування, адже університет це назавжди мій рідний дім, де завжди підтримають і зрозуміють!
Маючи певний професійний досвід (адміністратор столової при Кабінеті Міністрів України, менеджер ресторанної мережі «Песто»), можу беззаперечно стверджувати, що глобальні виклики Економіки 4.0. потребують від професіоналів у сфері ресторанного бізнесу розвитку нових навичок, а саме: зростання вимог до кваліфікації; необхідність мобільності, гнучкості, адаптивності; пріоритетність та цінність творчості, креативності, підвищення рівня емоційного інтелекту; комунікативність; вміння управляти часом; управлінські навички. Мені дуже приємно відзначити, що саме ці потреби було враховано в освітньому процесі університету, це змінило мою особистість».

Дернова Лідія, здобувач освітньої програми «Туристичний та курортно-рекреаційний менеджмент»: «Для мене університет став чимось більшим, ніж просто лекції і сесії. Після 11 років навчання в школі, де мене знали всі, йти до університету було страшно: нові обличчя, все незнайоме. Але дуже швидко я знайшла друзів, з якими ми разом прожили цей важливий та емоційний етап у житті. Після стількох років КНТЕУ став для мене місцем, куди хочеться повертатися знов і знов: до рідних стін та викладачів. Навчання не було легким, але безперечно подарувало мені незамінний життєвий досвід, нові знання, навички знаходити спільну мову з будь-ким і швидко знаходити вихід із проблемних ситуацій.
Дякуючи університету, я знайшла свою майбутню роботу. Одного разу, завідувач кафедри туризму та рекреації Ткаченко Тетяна Іванівна повела нас, чотирьох «зелених» студентів, на семінар до туристичного оператора “VITIANA” з метою познайомити нас із реаліями туристичного бізнесу. Того дня я познайомилась зі своїм майбутнім директором. Ця зустріч стала вирішальною в моєму житті, адже я зрозуміла, що обрала правильний шлях. Навички, отримані впродовж навчання, допомогли мені влаштуватись на роботу за спеціальністю.
Я працюю в компанії “VITIANA” більше двох років і впевнено можу сказати, що це робота моєї мрії. Дякую тобі, рідний КНТЕУ, за знання, досвід, друзів та золоті роки!».

06.12.2019
43220
6048
остання редакція 12.12.2019
42265