logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Київського національного торговельно-економічного університету

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті панує чудовий настрій – 16 грудня 2019 року розпочався випуск магістрів! Дипломи з відзнакою отримали 212 випускників денної та 92 – заочної форми навчання!

Урочисту частину відкрив випускник КНТЕУ 1972 року, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого, ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі: «Ви перші, хто навчався за новими модернізованими планами, у яких були виключно актуальні дисципліни. Випускну кваліфікаційну роботу ви виконували за новими правилами. Тому ви зробили свій внесок у загальний навчальний процес. Ваша велика заслуга також у тому, що КНТЕУ входить до ТОП-5 університетів країни. Багато з вас вже знають своє місце у житті, інші знаходяться в пошуку. Я вірю, що ваша кар’єра буде успішною. Не забувайте університет. Тут ви розвивалися, отримали імпульс для подальшого життя. Добра вам, здоров’я та великого успіху!».

Усього Alma mater відпускає у велике життя 1848 магістрів


Урочисту подію вручення дипломів продовжив факультет обліку, аудиту та інформаційних систем. Дипломи отримали 245 випускників, із них - 61 з відзнакою.

Урочисту частину відкрив декан ФОАІС Олександр Анатолійович Харченко, який відмітив високу успішність цьогорічних випускників, підкреслив значимість цього випуску, як останнього на факультеті з назвою ФОАІС, побажав випускникам щасливої життєвої дороги та професійного зростання!

Зі словами привітання виступили стейкхолдери освітніх програм факультету, а саме аудиторська та консалтингова компанія «Grant Thornton Ukraine» в особі старшого аудитора Боговик Дарини, яка відзначила переможців конкурсу на кращий випускний кваліфікаційний проєкт.

Голова РСС ФОАІС Марія Антоневич подякувала від імені студентства усьому професорсько-викладацькому складу: «Цієї миті хочеться подякувати всьому університету, усім співробітникам, викладачам за те, що цей час ви зробили для нас максимально цікавим та повчальним. Нас вчили бути людьми, всі ці роки це був неймовірний життєвий досвід. Ми знайшли тут себе, і завдяки університету ми зможемо реалізовуватися. Від імені випускників – дякую вам за це!».

Від імені професорсько-викладацького складу випускників привітали завідувач кафедри обліку та оподаткування Олена Володимирівна Фоміна, яка побажала бути впевненими професіоналами та з гордістю за якість випускних робіт магістрів запросила їх до аспірантури.

Завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту Каріна Олександрівна Назарова акцентувала на тому, що наші випускники назавжди будуть стейкхолдерами університету і, вітаючи, процитувала вислів Генрі Форда: «Найкраща робота – це високооплачуване хобі».

Андрій Анатолійович Роскладка, завідувач кафедри кібернетики та системного аналізу, запросив усіх магістрів повертатися до університету, ділитися здобутими знаннями, аби якість знань магістрів майбутніх випусків ставала кращою.

Завідувач кафедри комп'ютерних наук Пурський Олег Іванович зауважив, що розвиток кожної держави найперше визначається її інтелектуальним капіталом, ви і є важливою складовою його розвитку. Тож успіхів вам!


Щаслива і зворушлива мить настала для 377 магістрів факультету торгівлі та маркетингу, 43 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Декан факультету Віктор Анатолійович Осика теплими та щирими словами привітав своїх випускників: «Бажаю, щоб труднощі, які трапляться вам у житті ви долали з достоїнством. Кожна сім’я, проводжаючи своїх дітей у життєву дорогу, трохи сумує. Двері університету, факультету завжди відкриті для вас. Ви розумні, ви молоді, ви креативні! Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому. Чужого навчайтесь та свого не цурайтесь!».

Голова ради студентського самоврядування ФТМ 2016-2018 рр. Юлія Краснокутська: «Пам'ятаю, як п’ять з половиною років тому саме в цьому залі ми вперше побачили один одного та познайомились із факультетом. Дякуємо за просторі аудиторії, за облаштовані спортмайданчики та зали для культурно-масових заходів і, звичайно, за найсмачніші булочки в кожному кафе. КНТЕУ, я дякую тобі за друзів, друзів, яких я знайшла в університеті, за найкращі та незабутні часи, які я провела в раді студентського самоврядування - у моїй вовчій зграї, у жилах якої тече зелена кров. Мій ФТМ, ти назавжди залишишся в моєму серці».


314 студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу стали цього дня магістрами, 44 випускники отримали дипломи з відзнакою!

Декан факультету Надія Іванівна Ведмідь від усього колективу ФРГТБ поздоровила новоспечених фахівців з урочистою подією: «Мантії, які ви сьогодні одягли – це не просто атрибут, а символ вашого успіху! Диплом магістра - це фініш, проте водночас – це старт. Вдалого кар’єрного старту вам, шановні магістри!».


Факультет міжнародної торгівлі та права випустив 333 магістри, 76 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Свою вітальну промову декан Петро Миколайович Пальчук розпочав душевними словами вітання: «Ви стали тими людьми, які запалюють, спроможні будувати проєкти й примножити для себе, для навколишніх для держави! Дякую вам за те, що і ми училися у вас! Ви знайшли друзів, однодумців, з якими ви будете спілкуватися усе життя. Повідомляйте про свої досягнення, ми будемо завжди на це чекати, адже серце викладача та педагога радується в такі моменти! Успіхів вам!».

Від імені професорсько-викладацького складу випускників привітали завідувач кафедри зовнішньоекономічної діяльності підприємства Тетяна Миколаївна Мельник«Ви справжні фахівці, які провчилися п'ять з половиною років. Те, що ви будете успішними - я переконана! Хочу всіх вас бачити на Днях університету. Зростайте, розвивайтесь кожного року! Люблю вас!».

Завідувач кафедри світової економіки Ганна Володимирівна Дугінець побажала, щоб дипломи, що отримали випускники сьогодні, були для усіх надійним провідником у житті: «Завжди пишайтеся тим, що ви випускники КНТЕУ! Дякую вам, що ми навчалися разом з вами. Ми навчаємося і навчаємо! Ми будемо завжди раді вас бачити!".

Від імені студентства ФМТП привітав випускників, подякував батькам, адміністрації, викладачам за підтримку голова РСС ФМТП 2017-2019 рр. Олег Калініченко: «Пам’ятаю, як, вступаючи сюди, був зачарований КНТЕУ. Зараз навіть трішки заздрю майбутнім першокурсникам, які будуть навчатись в університеті, адже у них все тільки починається. Ті знання, що ми отримали тут - європейського рівня і це беззаперечний факт. Але, окрім цього, університет дав нам найголовніше - саме тут ми сформувались як особистості, навчились працювати в команді, брати відповідальність за себе і свої дії, сформували плани на майбутнє».


Естафету з отримання дипломів магістра прийняли випускники факультету економіки, менеджменту та психології. Магістрами стали 316 випускників, 45 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Від декана факультету Міняйла Олександра Івановича щасливі магістри отримали теплі слова настанов і побажань: «Університет - це не просто заклад освіти - це велика родина. Окрім традиційних цінностей хочу вам побажати не втрачати по життю ті речі і почуття, які не можна монетизувати. Це - честь, це - гідність, це - патріотизм. Це вірність і самоповага. Це ті речі, які не можна купити чи продати, але їх можна втратити. Я вам щиро бажаю, щоб ви ці високі, світлі почуття ніколи не втрачали!» 
Також від усього студентства привітала магістрів профорг 2018-2019 року Костенко Юлія: «Ми пройшли довгий шлях від наївних першокурсників, які блукали коридорами університету в пошуках потрібної аудиторії до фахівців. Ми вас не підведемо! Саме в цих стінах ми отримали безмежний досвід та справжніх друзів. Вірю, що ми ще повернемося сюди, але вже як знамениті спікери та лектори. До речі, якщо звертали увагу, на сайті КНТЕУ є сторінка "Наша гордість". Так от я бажаю, щоб у майбутньому там з'явилися наші фото, як успішних, амбіційних та талановитих спеціалістів своїх справ. Тож, бажаю всім обрати правильний шлях, знайти себе та отримувати задоволення від життя.»


Факультет фінансів та банківської справи завершив урочисту мить та цього дня відпустив у доросле життя 316 випускників, 35 з яких отримали дипломи з відзнакою.

Позитивними та натхненними словами привітала новоспечених магістрів декан факультету фінансів та банківської справи Тетяна Володимирівна Канєва«Пам'ятаю як ви прийшли до нас, юні та сором'язливі. А нині ви такі дорослі впевнені магістри! Відбулося ваше становлення як людей, як особистостей! Зичу вам пам’ятати, що життя не повторюється. Самовдосконалюйтесь, опановуйте нове, розвивайтеся! Те, що ви віддаєте в життя повернеться вам.»

Замісник голови РСС факультету 2016-2019 рр. Анна Дрюк проникливо та тепло подякувала професорсько-викладацькому складу, адміністрації та всім працівникам від імені випускників ФФБС: «Ми з'їхалися сюди з різних куточків країни! Ми навчилися цінувати кожну хвилину проведену в стінах рідного університету. Хочеться висловити слова подяки всім викладачам, які дали нам цінний багаж знань, керівництву університету за доступну та якісну освіту, працівникам гуртожитку, які для мешканців намагалися створити найкращі умови для проживання та зробили немалий внесок у виховання студентів, та всім іншим працівникам університету, які піклувалися про нас.»

Ви так мріяли нарешті стати магістрами і сьогодні таки стали ними!

Нехай успішною буде ваша життєва дорога. Мрійте, сподівайтеся, досягайте! Та у вирі подій, викликів і досягнень обов’язково знаходьте час, щоб повернутися додому – до рідного КНТЕУ!

Більше фото на офіційній сторінці у Facebook 

18.12.2019
42265
9413
остання редакція 28.12.2019
42265