logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Новорічна феєрія у КНТЕУ: відшукали святкову атмосферу!

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті на знане свято - Святого Миколая - 19 грудня 2019 року відбувся святковий концерт "Новорічна феєрія" за участю особливих артистів - викладачів та співробітників!

У традиційній щорічній новорічній безпрограшній лотереї міг взяти участь кожен. Солодощі, новорічні атрибути, сувеніри із символікою університету - усе це отримав кожен, хто завітав на свято.

Найкращий керівник, від новорічного листа Діду Морозу якого залежать майбутні цілі університету, ректор Анатолій Антонович Мазаракі подякував колективу за досягнення в році, що минає, та відкрив свято: "Хто головний в університеті? Студенти! А ми у році, що минає, прийняли їх більше аніж торік. Ми зробили кроки щодо покращення нашої роботи в усіх сферах. Ви бачите, яким став корпус «Л», які відкрилися у нас тенісні корти, який сучасний інформаційний простір нині маємо з єдиною в Україні SMART-бібліотекою. Це все говорить про якість нашої роботи. Ми знову увійшли до ТОП-5 університетів країни! А це оцінка української молоді та іноземців, що приїжджають до нас на навчання. Вони вірять у нас, вірять у своє майбутнє! Тому хочу подякувати нашому колективу, студентському та викладацькому, кожному, хто робить свій внесок! Добра, здоров’я та радості! Нових звершень у Новому Році!".

Номер від наших маленьких гостей – майбутніх студентів КНТЕУ - вокальної майстерні «Карамель» задав тон свята.

Щоб свято вийшло дійсно помпезним, ректор викликав цього року трьох головних персонажів-чоловіків – Святого Миколая (Данила Сідєлнікова), Діда Мороза (Дмитра Ящука) та Санту (Івана Жорноклея)! А вам який із «новорічних дідів» більше до вподоби? Отож і вирішували протягом дійства!

Три головних персонажі об’єдналися, аби повернути новорічну атмосферу в КНТЕУ!

Допомагали втілити такий порив ведучі Сергій Хлопяк та Ганна Вергун, хлопчик Мальований Дмитро, викладачі разом зі студентами співали, грали і танцювали.

Хореографічними номерами-постановками радували студія сучасного танцю «LIGHT» та студенти ФТМ. А доцент кафедри міжнародних економічних відносин Галина Студінська та студент Микола Ющик навіть заспівали італійською! Ніжністю наповнилась зала під час дуету мами - доцента кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Олени Шевченко та донечки Ліни. Дует заступника декана з навчально-виховної роботи Юлії Гончарової та Артура Бегджаняна нагадав, що ніяке свято не може обійтись без такого почуття як любов.

Під натиском величі всесвітньовідомої української однойменної щедрівки «Щедрик» у виконанні хору КНТЕУ кожен таки перейнявся святковою атмосферою.

Кожного року Профком університету тішить усіх коштовними подарунками. Чарівник профкому Бумбайбумдігібайбай, за сумісництвом голова профспілки Сергій Іванович Бай, нагородив обраних долею щасливчиків цього дня.

У конкурсі костюмів цьогоріч змагалися: шахова королева з ФМТП, мисливець з ФОАІС, італійський вокальний дует "Al Bano" та "Romania Power", мишаче братерство з ФФБС. До речі, останні й отримали головний приз – кавоварку! Тож представників цієї братії чекаємо нині тільки в бадьорому настрої!

Супер-приз лотереї – чайний сервіз, отримала Світлана Дорошук з планово-фінансового відділу.

Свято для вас творили колектив культурно-мистецького центру, відділ організаційно-виховної роботи та інформаційного забезпечення і найкращі студенти!

Хай Новий рік подарує світлу надію та великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя в кожен дім!

З Новим Роком!

19.12.2019
42265
7366
остання редакція 20.12.2019
42265