Сертифікатна програма навчання від Кнуда Еріка Ларсена, всесвітньо відомого данського шеф-кухаря KM Scandinavia
Загальна інформація
СЕРТИФІКАТНА ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
від Кнуда Еріка Ларсена,
всесвітньо відомого данського шеф-кухаря
KM Scandinavia, викладача
кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої
гастрономії (Worlds
Gastronomy Institute
North European),
члена журі міжнародних змагань з ресторанних технологій
"Authors' meat and
fish dishes : trends
2020"
25.02.2020 і 26.02.2020 (16 годин)
25.02.2020 Весняне меню: тренди 2020 / Spring dishes: trends 2020
26.02.2020 Вогонь та лід. Європейська кухня / Fire and Ice European cooking
Учасники майстер-класу отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та KM Scandinavia.
Вартість участі у майстер-класі (1 день) для студентів та учнів - 650 грн.¹, для фахівців ресторанного бізнесу, практикуючих шеф-кухарів - 1200 грн.¹
¹Вартість участі може бути змінена залежно від кількості набраних учасників.