logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Сертифікатна програма навчання від Кнуда Еріка Ларсена, всесвітньо відомого данського шеф-кухаря KM Scandinavia

Загальна інформація

СЕРТИФІКАТНА ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

від Кнуда Еріка Ларсена, всесвітньо відомого данського шеф-кухаря
KM Scandinavia, викладача кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої гастрономії (Worlds Gastronomy Institute North European), члена журі міжнародних змагань з ресторанних технологій

"Authors' meat and fish dishes : trends 2020"
25.02.2020 і 26.02.2020 (16 годин)

25.02.2020 Весняне меню: тренди 2020 / Spring dishes: trends 2020

26.02.2020 Вогонь та лід. Європейська кухня / Fire and Ice European cooking

Учасники майстер-класу отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та  KM Scandinavia.

Вартість участі у майстер-класі (1 день) для студентів та учнів - 650 грн.¹, для фахівців ресторанного бізнесу, практикуючих шеф-кухарів - 1200 грн.¹

¹Вартість участі може бути змінена залежно від кількості набраних учасників.

26.12.2019
43220
825
остання редакція 19.02.2020
42265