logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Український професійний дегустаційний конкурс «INDEPENDENT СRAFT»

Загальна інформація

У рамках договору про співробітництво між КНТЕУ та ГС «Асоціація крафтових дистиляторів України» 24 січня 2020 року в лабораторії енології та барної справи (А-28) КНТЕУ відбувся Український професійний дегустаційний конкурс «INDEPENDENT СRAFT» на здобуття премії «Ukrainian Craft Spirits Awards».

На конкурсі представлено 29 зразків крафтових напоїв українських виробників у номінації «Плодові дистиляти».

До складу журі Українського професійного дегустаційного конкурсу «INDEPENDENT СRAFT» увійшли професіонали та науковці з крафтових технологій. Учасників та гостей конкурсу привітали перший проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ Н. В. Притульська та голова ГС «Асоціація крафтових дистиляторів України» К. Ю. Лавренова. Широкий асортимент продукції, представлений у номінації, підтверджує доцільність розвитку та формування ринку крафту в Україні, а також актуальність нової магістерської програми «Крафтові технології».

Переможцями Українського професійного дегустаційного конкурсу «INDEPENDENT СRAFT» у номінації «Плодові дистиляти» визначено торгові марки:

  • І місце - Крафтова гуральня
  • ІІ місце - Палиночка
  • ІІІ місце - Wineidea

ГС «Асоціація крафтових дистиляторів України» дякує своїм партнерам - Київському національному торговельно-економічному університету - ректору КНТЕУ проф. Мазаракі А. А., першому проректору з науково-педагогічної роботи КНТЕУ проф. Притульській Н. В., декану факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу проф. Ведмідь Н. І., представникам факультету проф. Бойко М. Г., проф. Кравченко М. Ф., доц. Салімон О. М., доц. Вітряк О. П. за співпрацю та допомогу в організації конкурсу.

24.01.2020
42265
6022
остання редакція 29.01.2020
Vega