logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День закоханих у КНТЕУ

Загальна інформація

Чи є на світі день добріший, веселіший і романтичніший ніж День Святого Валентина? Саме цей день надихає нас на те, аби зізнатися в коханні дорогим нам людям! І сьогодні, 14 лютого, студенти нашого університету виказували свої щирі почуття один до одного та до нашого рідного КНТЕУ!

Одразу на вході до корпусу студентів, викладачів та співробітників зустрічало велике серце факультету інформаційних технологій, біля якого можна було зробити яскраві та романтичні фото.

Трохи далі кожну пару, у яку поцілили стріли кохання, факультет фінансів та обліку запрошував до зони проведення церемонії розпису, де вони мали змогу узаконити свої стосунки, отримати свідоцтво про шлюб, відчути себе нареченими та зробити пам’ятне фото молодят у спеціальній фотозоні.

Також факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу вдалося вмовити Амура завітати до нас в університет і роздавати  усім валентинки-передбачення, щоб точно знати, як вчинити, коли зустрінеш своє кохання. Увагу усіх гостей привертала фотозона «За що я люблю КНТЕУ?», де можна було залишити відповідь разом з маленькою частинкою свого серця. Серед  усіх, хто зробив фото біля цієї фотозони, виклав його в історію у своєму аккаунті в Instagram та відмітив аккаунт @frhtb_official буде розіграно 2 квитки в кіно!

Для тих, хто цього дня тільки знаходився в пошуках своєї другої половинки, факультет міжнародної торгівлі та права вкотре організував чудову можливість завести нові знайомства - біля роялю. Відбувались швидкі побачення «Speed Dating» у формі спілкування протягом декількох хвилин. А символ факультету став головним об’єктом для обіймів, які він дарував усім дівчатам університету.

Зігріти кожного своїм коханням прагнув факультет економіки, менеджменту та психології зі своєю акцією «ФЕМП зігріває». На площі біля корпусу "А" кожен перехожий отримував безкоштовний чай з маленьким романтичним сюрпризом. До смачного чаю можна було придбати солодощі. Усі кошти від їх продажу будуть передані на лікування нашої колишньої студентки Анни Соченко.

Ну а для пар, що вже у стосунках і хочуть перевірити, як добре вони знають один одного, факультет торгівлі та маркетингу провів  цікаву гру в читальній залі корпусу «Б», що супроводжувалась веселими конкурсами, жартами та романтичними вчинками.

Дякуємо усім, хто приєднався сьогодні до наших заходів, і нехай ваша душа завжди буде зігріта чиєюсь любов’ю, теплом і ніжністю.

14.02.2020
42265
5089
остання редакція 14.02.2020
Vega