logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжвузівський науково-методичний семінар «Soft skills – невід’ємні аспекти формування конкурентоспроможності студентів у XXI столітті»

Загальна інформація

На кафедрі іноземної філології та перекладу 21 лютого 2020 року був проведений міжвузівський науково-методичний семінар для викладачів «Soft skills  –  невід’ємні аспекти формування конкурентоспроможності студентів у XXI столітті». Доповіді підготували викладачі кафедр сучасних європейських мов і філософських та соціальних наук КНТЕУ; кафедри східноєвропейських мов Національної академії Служби безпеки України; іноземних мов Київського національного лінгвістичного університету; іноземних мов Київського державного університету телекомунікацій; ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Національного університету харчових технологій; англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Основна увага на семінарі була приділена обговоренню підходів до формування універсальних навичок, які реалізуються у всіх сферах діяльності і стають сьогодні надзвичайно популярними, адже спрямовані на розширення особистісних та професійних компетенцій, як-от: креативність, інтелектуальний розвиток, критичне мислення, комунікабельність, уміння працювати в команді.

На семінарі виступила Тетяна Шелепко, консультант Cambridge University Press ELT, з презентацією «Preparing Students for Future», у якій зосередили свою увагу на формуванні Soft skills у студентів.

Такі семінари проводяться на кафедрі щороку й дозволяють викладачам обмінятися набутим практичним досвідом, ознайомитися з сучасними інноваційними розробками провідних фахівців у сфері викладання іноземних мов у закладах вищої освіти. За результатами семінару підготовлено електронний збірник матеріалів, до якого увійшли тези доповідей усіх учасників семінару.

21.02.2020
433884
5234
остання редакція 24.02.2020
42265