logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання на ФРГТБ

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу упродовж 18.02.2020 – 21.02.2020 проходила атестація 482 здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання за спеціальностями: «Менеждмент» («Туристичний менеджмент», «Готельний і ресторанний менеджмент»), «Готельно-ресторанна справа»,  «Харчові технології» («Ресторанні технології»), «Туризм».

Екзаменаційні комісії очолювали представники роботодавців – професіонали туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, стейкхолдери освітніх програм: Мезенцева Анна Олександрівна, директор туристичного агентства ТОВ «MIO», Голинський Тарас Богданович, генеральний директор ТОВ «ЕТНО тур»,  Казбанов Данило Владиславович, F&B менеджер готелю «Опера», ТОВ «ІНТЕРН», Сукач Світлана Володимирівна, менеджер департаменту бронювання готелю «Ramada Encore Kiev», Заєць Лілія Олександрівна, менеджер проєктів ТОВ «Готельна школа «Мішель», Руда Олександра Юріївна, керівник відділу якості і персоналу готелю «Іbis Kyiv», Чуницька Любов Петрівна, експерт із харчових технологій та міжнародного сервісу в закладах HoReCa, суддя міжнародних, національних та регіональних кулінарних конкурсів.

Голови ЕК відмітили достатній рівень підготовки студентів, глибокі знання у професійній сфері та констатували – програмні результати навчання досягнуті. Компетенції, здобуті випускниками факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, повністю відповідають стандартам вищої освіти України за першим (бакалаврським) рівнем.

Своїми враженнями про роки навчання на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу поділились:

Вакаренко Дмитро: «Основним чинником під час вибору університету для мене стала можливість отримання диплома сучасного зразка, тому я зупинив свій вибір на одному з провідних ЗВО країни – КНТЕУ. Перше, що мене вразило в університеті – це дружня та невимушена атмосфера у спілкуванні між студентами та нашими викладачами. По-друге, сучасні аудиторії, обладнані новими комп’ютерами. Одна бібліотека чого варта! По-третє, територія університету – це  сучасний кампус, де ми залюбки проводили час! Хочу відзначити наших викладачів, які доклали багато зусиль, щоб дати нам знань для подальшої цікавої та продуктивної роботи. Після бакалаврату я вирішив, що хочу і далі працювати в готельно-ресторанній  справі, розвиватися і стати висококваліфікованим спеціалістом».

Артеменко Андрій: «Ось я і бакалавр! Три роки промайнули, як один день. КНТЕУ – це дуже перспективний навчальний заклад, де готують висококваліфікованих фахівців у різних сферах, зокрема на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Ми вчились у дружній та інтелектуальній атмосфері. Усі викладачі завжди проводили цікаві та ґрунтовні лекції, допомагаючи нам опанувати професію, надаючи багато корисної інформації, яка стане в пригоді у подальшому. Наша група, завдяки викладачам, досягла успіхів у навчанні, отримавши навички майстерності у своїй діяльності.  Отже, закінчивши КНТЕУ, я впевнений у своєму майбутньому».

21.02.2020
433884
5354
остання редакція 24.02.2020
433884