logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентка КНТЕУ – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»!

Загальна інформація

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1271 від 04.10.2019 проведено Всеукраїнський конкурс наукових студентських робіт з галузей знань і спеціальностей. Базовим закладом вищої освіти для організації проведення конкурсу зі спеціальності «Туризм» визначено Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (ХНЕУ). До складу журі увійшли провідні науковці і фахівці у сфері туризму.

Згідно із рішенням Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти, а також листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020, у ХНЕУ прийнято рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за підсумками першого етапу ІІ туру.

За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі у формі подвійного «сліпого» рецензування (double-blind peer review) наукова робота студентки 4 курсу спеціальності «Туризм» факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету Лисяної Валерії Олександрівни на тему «Посилення атрактивності об’єктів туристичного інтересу шляхом застосування тривимірної візуалізації» посіла 1 місце в рейтингу серед 104 учасників і нагороджена дипломом І ступеня!

Робота виконувалася під науковим керівництвом доцента кафедри туризму та рекреаціЇ, к.держ. упр., доц. Кравцова С.С. Члени журі відзначили високий рівень актуальності, новизни, самостійності, якості оформлення та практичної направленості наукової роботи.

Пишаємося нашими талановитими студентами і бажаємо їм подальших наукових здобутків!

Підготовлено: Ткаченко Т.І., Кравцов С.С.

17.03.2020
42265
5107
остання редакція 18.03.2020
Vega