logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарна команда юніорів КНТЕУ готується до участі в міжнародних кулінарних змаганнях

Загальна інформація

З метою участі в міжнародних кулінарних змаганнях Європи протягом 2021-2022 рр. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся конкурсний відбір студентів факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу до кулінарної команди юніорів КНТЕУ.

Наставником команди люб'язно погодився виступити Кнуд Ерік Ларсен (Данія) – член Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS, міжнародний суддя кулінарних змагань, член фундації «AREGALA», виконавчий директор КМ Scandinavia, член Асоціації шеф-кухарів Норвегії, професійний шеф-кухар з багаторічним досвідом роботи у сфері ресторанних технологій.

Протягом 7 - 17 червня 2020 р. в лабораторії ресторанних технологій КНТЕУ тривали практичні відпрацювання базових кулінарних навичок членів кулінарної команди юніорів КНТЕУ, а також майстер-класи з кулінарного мистецтва від Кнуда Еріка Ларсена.

15 червня 2020 р. завершився перший етап практичної підготовки команди, учасники якої продемонстрували професійні здібності щодо базових навичок кулінарів та кондитерів. Під уважним керівництвом наставника приготовано багато базових соусів, напівфабрикатів та ресторанних страв, зокрема: тар-тар з морозивом з козиного сиру та карамелізованим цибулевим пюре; молюски запечені з грибами; рибне філе з устричним ремуладом, лимоном і хрусткою картоплею; смажене філе кролика, фаршироване беконом з журавлиною, подане з припущеною грушею та ніжним білим соусом; лимонний тарт з курдом, ванільним морозивом і пісочним крамблом; десерт «Червоний оксамит з лісовими ягодами»; медовик з ванільним кремом та карамельним соусом; запечена куряча грудка з лісовими грибами та квітами; теплий салат «Морський коктейль» з соусом песто; ніжний десерт з ревеню з анісовим мусом та нугатіном та багато інших.

Щиро дякуємо наставнику кулінарної команди юніорів КНТЕУ Кнуду Еріку Ларсену за виявлену ініціативу та професійну підтримку команди, спонсору командиіталійській професійній кулінарній асоціації Associazione U.C.M. в особі президента Паоло Брешіа (Paolo Brescia), а також керівництву університету, зокрема ректору А. А. Мазаракі за створені умови, можливості, мотивацію та підтримку!

Бажаємо творчих успіхів і натхнення, наснаги в нелегкому творчому процесі!

16.07.2020
42265
5278
остання редакція 22.07.2020
42265