logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Новий навчальний рік – нові умови спілкування!

Загальна інформація

Шановні колеги!

З новим навчальним роком!

Кожен з нас плекав надію, що новий навчальний рік ми розпочнемо в звичних умовах. Однак пандемія коронавірусної хвороби (COVID 19) продовжує випробовувати людство, тому слід бути готовими до нових умов провадження своєї професійної діяльності.

Адміністрація університету забезпечила проведення визначених відповідними документами протиепідемічних заходів у приміщеннях навчальних корпусів та в гуртожитках: інформування про профілактику інфекції; температурний скринінг на вході; посилену санітарну обробку приміщень із певною періодичністю; наявність дезінфікуючих засобів на всіх входах та у місцях загального користування, контейнерів для збору використаних засобів; розмітку аудиторій для розташування учасників освітнього процесу з дотриманням соціальної дистанції; мінімізацію перетинання потоків студентів тощо.

Важливо пам’ятати: кожен сам повинен дбати про безпеку свою та оточуючих!  

Постійне інструктування здобувачів щодо основних правил поводження в університеті в умовах карантину та необхідність їх додержання всіма учасниками освітнього процесу – це нова професійна компетенція викладача. Кожне заняття повинно починатися саме з цього.

  • Правила такі: соціальна дистанція, масковий режим, індивідуальні засоби дезінфекції (миття або обробка антисептиками рук), етика кашлю та чхання, здоровий спосіб життя, збалансоване харчування.

Усі учасники освітнього процесу в приміщеннях університету повинні пересуватися в масках, уникати скупчення. Дозволено знімати маски в аудиторіях під час занять за умови розміщення з дотриманням соціальної дистанції.

Особливості організації навчального процесу.

Для розведення потоків студентів забезпечено використання аудиторного фонду з 1 по 7 пари шість днів на тиждень, запроваджено змішану форму навчання – поєднання  аудиторних та дистанційних занять. Лекції в потоках понад 100 осіб проводитимуться дистанційно; передбачено окремі дні тільки з онлайн-лекціями.  

 Вся інформація для викладачів та студентів щодо форм проведення занять розміщуватиметься на корпоративній платформі дистанційного навчання КНТЕУ Moodle, внесення змін повинно фіксуватися в навчальному відділі та зазначатися на платформі у відповідній позиції.

Обов’язковим є налагодження викладачем постійнодіючого комунікаційного каналу зі старостами груп через доступні месенджери задля оперативного оповіщення щодо особливостей проведення занять.

Від свідомої відповідальності кожного з учасників освітнього процесу в період карантину залежить їхнє життя.

Будьмо пильними, щоб бути здоровими!


ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ/ВИКЛАДАЧА В ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В АУДИТОРІЯХ УНІВЕРСИТЕТУ ПІД ЧАС КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

27.08.2020
433884
9299
остання редакція 01.09.2020
Vega