logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти-магістри ФРГТБ набувають професійних компетентностей з інноваційних харчових технологій

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті за ініціативою факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, кафедри технології та організації ресторанного господарства 18 вересня 2020 року відбувся майстер-клас амбасадора «VORWERK Thermomix» Дубовецької Віталії і шеф-кухаря Дуки Ольги

Учасники і гості майстер-класу – студенти освітнього ступеня «магістр» спеціальностей «Ресторанні технології та бізнес», «Інноваційні технології ресторанного бізнесу», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Туристичний і курортно-рекреаційний менеджмент» під керівництвом завідувача кафедри технології та організації ресторанного господарства д-р.техн.наук, проф. Федорової Д.В., к.т.н., доцента Васильєвої О.О. та разом з бренд-шефом Віталією Дубовецькою відпрацьовували інноваційну технологію Thermomix. 

Під час майстер-класу студенти-магістри мали змогу самостійно моделювати, проєктувати нові рецептури страв оздоровчого, дієтичного, дитячого харчування відповідно до принципів технологічного інжинірингу харчових технологій, відпрацювали технології Slow Cook, Sous vide. 

Особливо вразили учасників заходу авторські рецептури фруктових смузі, супів-кремів із сезоних овочів, соусів, десертів за технологією Thermomix, де було використано переважно локальну українську сировину – гарбуз, моркву, кабачок, капусту броколі, фрукти, насіння льону, кунжуту. 

Для найбільш повного розкриття можливостей технології Thermomix пані Віталія готувала неперевершений лимонад, кабачковий крем-суп, фруктово-ягідне еспума, безглютеновий хліб, хумус, рататуй і соковиті медальйони з філе курки з луковим конфітюром. 

Усі присутні захоплено дивилися, як звичайні продукти перетворюються на шедеври кулінарії. Попри те, що майстер-клас відвідали як аматори, так і професіонали, цікаво було всім, адже усі отримали новий кулінарний досвід! 

Бажаємо й надалі учасникам та гостям майстер-класу натхнення у створенні креативних авторських рецептур!

18.09.2020
443230
4159
остання редакція 22.09.2020
Vega