logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Досвід провідних фахівців ресторанного бізнесу для студентів першого курсу ФРГТБ

Загальна інформація

Для студентів першого курсу бакалаврату, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», протягом 21-25 вересня 2020 року проведено серію онлайн-лекцій провідними фахівцями ресторанного бізнесу, експертами з харчових технологій у закладах HoReCa.

Студенти отримали цікаву інформацію про перспективи професійного і кар'єрного розвитку в ресторанному бізнесі, про сучасні виклики ринку та риси успішного ресторатора, який спроможний забезпечити бездоганний сервіс, запровадити інноваційні підходи в організації виробничо-технологічної та сервісної діяльності суб'єктів ресторанного бізнесу.
Фахівці зі сфери гостинності поділилися зі слухачами освітньої бакалаврської програми «Технологія та організація ресторанного бізнесу» власним досвідом успішної діяльності в галузі, розповіли про надзвичайну важливість для формування конкурентоспроможних фахівців якісної фахової підготовки, яка забезпечується запропонованою освітньою програмою університету.

Куратори студентів 6 і 7 груп першого курсу бакалаврату – викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства (проф. Грабовська О.В., проф. Кравченко М.Ф.) організували для студентів онлайн-зустрічі.
21 вересня 2020 року студенти 6 і 7 груп першого курсу бакалаврату послухали лекцію і поставити запитання Косяченко Анжеліці Володимирівні, експерту з харчових технологій у закладах HoReCa, директору готельно-ресторанного комплексу «Чабани», ресторану «Меланж», мережі ресторанів швидкого харчування «Борщ», яка поділилася зі студентами інформацією про те, що її знання як фахівця з харчових технологій дуже допомагають їй виконувати функції менеджера мережі ресторанів.

Наступна зустріч відбулася 23 вересня 2020 року з Чуницькою Любов Петрівною – експертом з харчових технологій та міжнародного сервісу в закладах HoReCa, суддею міжнародних, національних та регіональних кулінарних конкурсів, заслуженим працівником ресторанного господарства. Любов Петрівна пояснила студентам важливість посади технолога у ресторані, коротко розповіла про необхідність набуття певних навичок і компетенцій під час навчання в університеті, запропонувала студентам свою допомогу в розумінні деяких виробничих питань.

Цікавою була зустріч з випускником кафедри, учасником і переможцем багатьох міжнародних і національних конкурсів Гриценком Олександром, який поділився досвідом роботи на посаді шеф-кухаря ресторану. Гарною мотивацією до навчання стала для студентів розповідь пана Олександра про підготовку і участь у кулінарних конкурсах.

25 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів з бренд шеф-пекарем «Profitex Україна», експертом з хлібопечення, викладачем Chefs Academy кулінарної студії "GastroLOFT" Козар Вітою Дмитрівною, яка натхненно розповіла про особливості приготування різних видів тіста і сучасні тенденції у випіканні хліба, а також надихнула студентів до творчого пошуку і розвитку в професії.

Бажаємо студентам успіхів у навчанні і професійного зростання!

25.09.2020
43220
4292
остання редакція 30.09.2020
Vega