logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти і викладачі ФРГТБ відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного та туристичного бізнесу «FoReCН»

Загальна інформація

У виставковому центрі протягом 23-25 вересня 2020 року відбувся Міжнародний експофорум ресторанно-готельного та туристичного бізнесу «FoReCН».
Платформа «FoReCН» являє собою локацію, на якій представлено комплекс товарів і послуг для ресторанів, готелів, клінінгу та вендінг-технологій, а також інновації на сучасному ринку гостинності.

Студенти, які здобувають освітні ступені «доктор філософії», «магістр», факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Інноваційні технології в ресторанному бізнесі», «Крафтові технології» (групи 6м, 7м), спеціальності 073 «Менеджмент» освітніх програм «Готельний і ресторанний менеджмент», «Туристичний та курортно-рекреаційний менеджмент» (групи 2ам, 5ам) під керівництвом викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства проф. Федорової Д.В., проф. Левандовського Л.В., доц. Вітряк О.П. ознайомилися із сучасними трендами концепцій сфери гостинності, інноваціями на ринку професійного обладнання та посуду для підприємств ресторанного і готельного бізнесу, особливостями створення та розвитку брендів ресторанів і готелів, сучасною філософією гостинності та вимогами до професійних компетентностей фахівців.
Здобувачі зацікавились особливостями організації крафтового виробництва хліба та хлібобулочних виробів, асортиментом та функціональними характеристиками комплексних поліпшувачів борошна, сухими сумішами для дієтичного харчування, добавками для прискорення технологічного процесу. Дізналися про особливості впровадження НАССР на різних харчових виробництвах та у закладах ресторанного господарства.

Бажаємо здобувачам професійного зростання та розвитку фахових компетентностей!

25.09.2020
43220
4290
остання редакція 29.09.2020
Vega