logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

КНТЕУ відзначив Всесвітній день туризму та День туризму в Україні-2020

Загальна інформація

До Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні, за підтримки ректорату університету та під керівництвом декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н.І. й завідувача кафедри туризму та рекреації Ткаченко Т.І., у КНТЕУ було організовано заходи в рамках декади, присвяченої цьому святу.

28.09.2020 стартувала туристична вікторина «Навколо світу за декілька хвилин», за правилами якої доцент кафедри туризму та рекреації, керівник клубу інтелектуальних ігор КНТЕУ Хлопяк С.В. запропонував командам-учасницям вікторини дуже непрості, але цікаві питання, відповіді на які вимагали від гравців не лише широкої та глибокої ерудиції і знань у галузі організації туристичних подорожей, історії та географії туризму, країнознавства та краєзнавства, але і логічного мислення, вміння знаходити нестандартні рішення і, звичайно, злагодженої командної роботи.

Прослухавши онлайн-лекцію Чернеги О.М., в.о. директора комунального підприємства (КП) «Київський міський туристично-інформаційний центр» КМДА, на тему «Туризм у місті Києві: сьогодення та майбутнє», яка відбулася 28.09.2010, студенти спеціальності «Туризм» мали унікальну можливість від першої особи дізнатися про актуальні та перспективні проєкти у сфері туризму м. Києва, ознайомитися з новими форматами туристичної діяльності та екскурсійного обслуговування, отримати нові практичні знання щодо активізації впровадження digital-технологій у сфері туризму столиці.

29.09.2020 проф. Михайліченко Г.І. та доц. Мазурець Р.Р. онлайн провели майстер-клас з розроблення туристичного відеоконтенту на прикладі відеоекскурсії парком «Кіото». Під час майстер-класу студенти ознайомилися із технологіями створення відеоконтенту в туризмі та з можливостями його використання у діяльності туристичних підприємств. Враховуючи досвід пандемії, спричиненої COVID-19, актуальність такого роду проєктів у туризмі зростає, а тому майбутні фахівці в галузі туризму, яких готує Київський національний торговельно-економічний університет, будуть готові до різного роду викликів та зможуть успішно розвивати туристичну сферу на користь нашої держави та за кордоном.

01.10.2020 студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу прослухали онлайн-лекцію на тему «Тренди лакшері туризму» від Бойко О.В. – члена ради директорів, співзасновника, заступника генерального директора туристичного оператора «Тревел профешнл груп» («TPG»).  Під час лекції було висвітлено питання, присвячені ексклюзивності лакшері турів, специфіці комунікації з VIP-клієнтами, охарактеризовано перспективні та найбільш актуальні сучасні напрями розвитку лакшері туризму, визначено його ключові дестинації.

Завершальним заходом у рамках декади відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні було підбиття підсумків туристичної вікторини «Навколо світу за декілька хвилин».

Переможцями вікторини стали такі команди:

  • І місце – команда «Котики», 4 курс, 16 група;
  • ІІ місце  – команда «Туристичні хом’ячки», 4 курс, 17 група;
  • ІІІ місце – команда «Акули бізнесу», 4 курс, 16 група.

Кафедра туризму та рекреації щиро вітає всіх із Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні. Зичимо Вам незабутніх подорожей у місця, де неодмінно здійсняться Ваші мрії.

01.10.2020
433884
4010
остання редакція 05.10.2020
Vega