logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2020». День перший

Загальна інформація

     12 жовтня 2020 року в університеті розпочався «KNUTE Career Week-2020», який триватиме до 16 жовтня.

      Протягом тижня здобувачі матимуть можливість долучитися до майстер-класів, вебінарів, презентацій і гостьових лекцій провідних компаній-партнерів КНТЕУ в онлайн-форматі.

      Першого дня  відбулося шість кар’єрних заходів, у яких взяли участь до п'ятисот студентів і аспірантів.

      З майстер-класу АТ«Фоззі Груп» «Кар’єрні можливості в логістиці FOZZY GROUP» здобувачі дізналися про вимоги до тих фахівців, які в майбутньому прагнуть розвиватися у сфері логістики. Спікер Мельнікова Анастасія розповіла про структуру та можливості кар’єрного зростання у складській і транспортній логістиці.

       На презентації ТОВ «ДЕКАТЛОН Україна» спікери Дужа Поліна та Покліпач Анастасія розповіли про спортивні товари: від розробки та виробництва до роздрібної торгівлі. Учасники зустрічі дізналися про особливості кожного з цих процесів. Спортивноорієнтованим слухачам запропонували долучитися до команди «ДЕКАТЛОН».

      Майстер-клас ТОВ «L’Oreal Ukraine» на тему «Все і навіть більше про корпоративну логістику. Почни кар’єру з L’Oréal Ukraine» провели випускниця КНТЕУ Завалюк Поліна (Supply Chain Manager) та Мусевич Ярослава (Recruitment Manager). Студенти й аспіранти дізналися про канали дистрибуції в Україні та світі, пані Поліна схематично показала і розказала про процес виробництва та моделі продажу продукції компанії. З розповіді пані Ярослави здобувачі дізналися про соціальні проєкти «ЛОРЕАЛЬ Україна», сучасний офіс із зонами для колаборацій і без визначеного робочого місця, що значно підвищує продуктивність роботи. Здобувачів запросили на стартові позиції в компанії та запевнили, що «брак досвіду не є перешкодою для цього, адже ментори допоможуть швидко адаптуватися до роботи».

     З вебінару ТОВ «Фора» на тему «Робота, яку легко любити» учасники дізналися про особливості роботи у великій торговельній мережі. Спікери Безуглова Анастасія та Аксьонова Ірина наголосили на тих «soft skils», які необхідно розвивати студентам для роботи з людьми.

    Майстер-клас ТОВ «Лайфселл» на тему «Компетентності, які цінуються роботодавцями» допоможе його учасникам у майбутньому бути готовими до зустрічі з роботодавцями. Спікер Косенко Вікторія детально охарактеризувала найважливіші компетентності, які хочуть бачити стейкголдери у співробітниках та поділилася лайфхаками щодо їх набуття. 

         На презентації ТОВ «КПМГ-Україна» на тему «Кар’єра, що надихає» спікер Зозуля Анастасія, фахівець команди із залучення талантів, розповіла про те, як можна побудувати кар’єру в міжнародній компанії. Вона детально охарактеризувала кожен з етапів відбору стажерів та надала рекомендації щодо підготовки до зустрічі з роботодавцями.

         Кожна зустріч супроводжувалася взаємним інтересом здобувачів і стейкголдерів через запитання, відповіді і пропозиції.

        «KNUTE Career Week-2020» продовжується, тож очікуємо від роботодавців нових цікавих лекцій.

11.10.2020
43220
4064
остання редакція 29.10.2020
433884