logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник «KNUTE Career Week-2020». День третій

Загальна інформація

      Третій день поспіль студенти, аспіранти та викладачі мали можливість онлайн-спілкування з представниками бізнес-спільноти на  «KNUTE Career Week-2020».

         Під час вебінару «Секрет успішного інтерв'ю та супровідного листа» здобувачі отримали  максимум порад щодо написання резюме від фахівців ТОВ «АНКОР ПЕРСОНАЛ Україна», що спеціалізується на пошуку, підбору та лізингу персоналу. Ресечер Цимбал Анна розповіла про основні вимоги до змісту і стилю резюме, наголосила, у яких випадках резюме взагалі не беруть до уваги, продемонструвала різні варіанти резюме для порівняння. Студенти та аспіранти самостійно виявляли помилки в зразках резюме та активно їх обговорювали. HR-менеджер Гришко Ольга запросила майбутніх менеджерів з персоналу пройти стажування в компанії, щоб набути професійні навики та практичний досвід з підбору персоналу.

      На презентації ТОВ «АШАН УКРАЇНА ГІПЕРМАРКЕТ» «Молодий комерсант майбутнього» Савченко Ася, фахівець відділу навчання, розповіла про те, як випускникам побудувати успішну кар’єру в міжнародній компанії, які пропозиції для спеціалістів без досвіду роботи.

      Студенти ставили багато запитань, особливо щодо можливостей проходження практики в компанії. Всі охочі набути практичний досвід у мережі гіпермаркетів пройшли мініспівбесіди в онлайн-форматі.

      Огородник Олена, рекрутер ТОВ «Делойт енд Туш ЮСК», яка проводила  майстер-клас «Як скласти круте резюме: tips and tricks» акцентувала увагу на особливостях роботи в найбільшій міжнародній консалтинговій компанії, що має офіси у 140 країнах. Спікер розповіла, що за рік до компанії на вакансію помічника аудитора надходить до 3000 резюме, тому для здобувачів маст-хев №1 - правильна структура резюме. Пані Олена розповіла про банальні помилки на етапі відбору резюме та  наголосила на тому, що фото обов’язково  має бути в діловому стилі, опис скілів також додасть у рейтингу кандидатам, особливо без досвіду роботи. Здобувачі ставили багато запитань як в ефірі, так і в чаті та отримали компетентні відповіді.

      Очікуємо на нові онлайн-зустрічі зі стейкголдерами, адже «KNUTE Career Week-2020» продовжується!

15.10.2020
43220
3923
остання редакція 29.10.2020
433884