logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«KNUTE Career Week-2020». День четвертий

Загальна інформація

У рамках «KNUTE Career Week-2020» протягом тижня в університеті відбулося до  двадцяти різних активностей за участю роботодавців, які сприятимуть успішному працевлаштуванню випускників  КНТЕУ.

Близько трьохсот студентів, аспірантів і викладачів відвідали онлайн-лекції професіоналів-практиків 15 жовтня та більше тисячі учасників за весь тиждень.

Під час  лекції  ТОВ «МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА» на тему «Управління асортиментом товарів» Ціко Людмила, старший спеціаліст відділу закупівель, поділилась зі здобувачами своїми професійними знаннями з категорійного менеджменту. Пані Людмила порадила студентам вчитись вести переговори, що в майбутньому знадобиться під час роботи з постачальниками, для категорійного менеджера також важливим є вміння аналізувати потреби споживачів та правильно поповнювати продуктову матрицю. Фахівець з розвитку персоналу Якубенко Людмила розповіла студентам про програми стажування та інші можливості щодо початку кар’єри в компанії. Найактивніших учасників лекції в Центрі розвитку кар’єри очікують подарунки від компанії.

На презентації ТОВ «ІНГЛІШ ПРАЙМ» «Кар’єрні можливості для студентів від школи англійської мови English Prime» Наталія Костенко, менеджер по роботі з персоналом, розповіла здобувачам про те, які труднощі виникають у випускників на початку кар’єри, де шукати можливості для розвитку за відсутності досвіду роботи, у чому полягає суть методики прикладного навчання.

Пізнавальною для студентів була також презентація АТ «ДЖЕЙ ТІ ІНТЕРНЕШНЛ КОМПАНІ Україна», яку провела Некрасова Марія, стажер з розвитку бренду роботодавця. Спікер розповіла про історію розвитку компанії та про те, які переваги і пропозиції мають її співробітники. Нещодавня випускниця поділилась власним досвідом щодо початку кар’єри в компанії, завдяки участі у програмі стажування «Jump» та розповіла про інші програми для студентів. Пані Марія відповіла на численні запитання, які ставили здобувачі в чаті, та запросила всіх найближчим часом до офісу компанії на віртуальний День відкритих дверей.

Дякуємо всім учасникам «KNUTE Career Week-2020»!

16.10.2020
433884
4000
остання редакція 29.10.2020
433884