logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн-лекція експерта з ресторанних технологій та сервісу

Загальна інформація

Для здобувачів Київського національного торговельно-економічного університету 20 жовтня 2020 року  відбулась online-лекція Галини Лосєвої на тему «Філософія ресторанного сервісу». Пані Галина є почесним членом Українського кулінарного союзу, співвласницею готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце», експертом ресторанних технологій із багаторічним досвідом роботи в галузі, членом журі міжнародних кулінарних конкурсів і просто чуйною людиною та гостинною господинею, яка поважає гідність людини, кожного гостя та члена команди закладу.

До лекції долучилися 100 учасників, серед яких були присутні як студенти-бакалаври, так і здобувачі-магістри, аспіранти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ.

Галина Лосєва розповіла про свій шлях професійного розвитку від хлібосольної господині до успішного ресторатора, про створення концепції готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце», про особливості ведення бізнесу в складних умовах пандемії. Вона відкрила присутнім свій секрет успіху: «Ресторан не може перебувати в управлінні випадкових людей. Високопрофесійні та людяні кадри – це основний ресурс закладу».

Пані Галина розповіла про свою філософію гостинності в ресторанно-готельному бізнесі, в основі якої є звичайна людська щирість та вдячність. Вона зазначила, що на питання, хто є найважливішим у закладі, завжди відповідає – офіціанти, які можуть як згубити меню ресторану, так і представити його якнайкраще! Тому в готельно-ресторанному комплексі «Трипільське сонце» немає працівників, натомість усі працюючі є членами однієї великої ресторанної родини.

Під час лекції Галина розкрила багато актуальних питань сфери ресторанного бізнесу і відповідала на численні питання учасників. Загалом лекція була надзвичайно інформативною та цікавою для учасників, тому тривала вдвічі довше запланованого часу.

Пані Галина поділилася своїм професійним досвідом та знаннями, а її ентузіазм та щира любов до кулінарної справи надзвичайно зацікавили учасників та наповнили їх бажанням розвиватися в галузі!

Від імені адміністрації факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу висловлюємо подяку пані Галині за цікаву та наповнену натхненням лекцію! Сподіваємось на  подальшу плідну співпрацю та зичимо міцного здоров'я, родинного тепла, процвітання, нескінченного натхнення та вдячних і задоволених гостей!

Вітаємо пані Галину та усіх представників кулінарної спільноти з професійним святом!

20.10.2020
433884
3857
остання редакція 22.10.2020
Vega