logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн-лекція від експерта з харчових технологій у закладах HoReCa

Загальна інформація

      У рамках заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара – 2020 перед здобувачами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 21 жовтня 2020 року виступила Любов Петрівна Чуницька, експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство), з лекцією на тему «НАССР у закладах ресторанного господарства».

      Лектор розглянула передумови розроблення концепції НАССР у світі та генезу організаційної структури системи державного регулювання безпечності харчової продукції в Україні, зазначивши, що політика безпечності харчових продуктів базується на дотриманні законодавства ЄС, Регламентах Європейського Парламенту, Ради ЄС «Щодо гігієни харчової продукції» та ін. Сьогодні НАССР – це визнана у всьому світі найбільш ефективна методика забезпечення безпеки харчової продукції, зокрема й у закладах ресторанного господарства.

      Досвідчений експерт з ресторанних технологій звернула увагу слухачів на етапи, принципи та переваги впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства, а також на проблеми, які можуть при цьому виникати. Кількість зацікавлених учасників відеоконференції перевищила 70 осіб. Здобувачі ставили конкретні запитання пані Чуницькій щодо необхідної документації, фінансових витрат під час впровадження системи в заклади ресторанного господарства тощо.

      Адміністрація факультету та кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлює подяку пані Чуницькій за надану здобувачам можливість спілкування з фахівцем-практиком і обговорили умови подальшої співпраці щодо продовження курсу лекцій з важливих питань у сфері безпечності ресторанної продукції.

21.10.2020
43220
3836
остання редакція 26.10.2020
Vega