logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Обрано новий склад РСС КНТЕУ

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася Конференція студентів університету.

Ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі привітав студентів з Міжнародним днем студентів і відзначив грамотами та пам'ятними подарунками всіх членів ради студентського самоврядування 2019/20 н.р. за їх важливу роботу впродовж року.

Першим пунктом порядку денного був звіт голови РСС КНТЕУ Петровської Дар'ї Олександрівни за 2019/20 н.р. За результатами розгляду звіту, делегати конференції оцінили виконану роботу ради за 2019/20 н.р. та затвердили звіт.

Рада студентського самоврядування КНТЕУ висловлює подяку Петровській Дар'ї за її плідну роботу, старанність, доброту та співчутливість до кожного. Результати виборів за кандидата на посаду голови РСС КНТЕУ оголосив голова лічильної комісії Сідєльніков Данило Сергійович. На посаду балотувався один кандидат – Белінський Максим Олександрович, студент факультету торгівлі та маркетингу, який за результатами голосування був обраний головою РСС університету, набравши абсолютну більшість голосів. Делегатами конференції були затверджені результати виборів.

Рішенням конференції було затверджено новий склад РСС КНТЕУ на 2020/21 н. р., обрано делегатів до вченої ради КНТЕУ та на конференцію трудового колективу КНТЕУ.

До нового складу РСС увійшли: Белінський Максим (ФТМ), Гарбар Антон (ФМТП), Бойко Марина (ФФО), Кукса Олександра (ФЕМП), Мальований Дмитро (ФЕМП), Хоров Владислав (ФТМ), Колесник Денис (ФІТ), Кирияченко Ірина (ФФО), Кривша Марта (ФМТП), Масловський Олександр (ФЕМП), Пастарнак Максим (ФРГТБ), Войтюк Анна (ФТМ), Янкова Надія (ФФО), Дадіані Тамара (ФМТП), Досоуділ Ярослава ФТМ), Кравчук Анастасія (ФРГТБ), Стрельчук Діана (ФФО), Шевчишина Анастасія (ФЕМП), Кушка Антон (ФІТ), Кірас Берк (ФТМ), Іванченко Володимир (ФТМ), Сахарук Володимир (ФМТП) та Румянцева Вікторія (ФФО).

Щиро вітаємо голову та новий склад РСС КНТЕУ з обранням на посади, бажаємо вам енергії та успіху в реалізації ваших планів.

17.11.2020
433884
4189
остання редакція 19.11.2020
443230