logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фінал ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проєктів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті шостий рік проводиться студентський конкурс бізнес-проєктів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН». Цьогоріч у конкурсі брали участь 35 команд студентів, які представили 31 комерційний та 4 соціальних проєкти.

У фінал конкурсу було відібрано 15 кращих  бізнес-проєктів, п'ятнадцять команд студентів  з Дніпра, Вінниці, Житомира,  Києва, Луцька,  Харкова, Херсону  претендували на призові місця.

Організаторами конкурсу виступили: ректорат, кафедра економіки та фінансів підприємства, бізнес-інкубатор КНТЕУ.

Проєкти фіналістів оцінювало журі, до складу якого увійшли представники закладів вищої освіти, бізнесу та бізнес-інкубаторів :

  • Мельниченко С. В. – д. е. н., професор, проректор з наукової роботи КНТЕУ;
  • Блакита Г. В. – д. е. н., професор, завідувач кафедри економіки та фінансів підприємства КНТЕУ;
  • Трубей О. М. – к. е. н., директор Навчально-наукового центру бізнес-симуляції КНТЕУ;
  • Струцинський О. А.  - директор інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge»;
  • Курило Д. В.  – фінансовий директор «Bayadera group»;
  • Нагієва В. – менеджер проєктів мережі академічних бізнес-інкубаторів «YEP».

За результатами публічного захисту різнопланових бізнес-ідей були визначені переможці конкурсу. Призові місця серед фіналістів розподілилися таким чином:

  • І місце – команда КНТЕУ з бізнес-проєктом «OLORDISE» (пошиття одягу з використанням тканини із хромованими барвниками,); команда Вінницького національного технічного університету з бізнес-проєктом  «PICLE» (екосистема з вебдодатків, спрямованих на ефективний збір, класифікацію та доставку новин користувачу).
  • ІІ місце  - команда  Вінницького національного технічного університету з бізнес-проєктом  «QUESTUP» (мобільний додаток, що дарує постійних клієнтів закладам та можливість цікаво провести час молоді); команда КНТЕУ з бізнес-проєктом «HUMI» (мобільний додаток - особистий помічник); команда  КНТЕУ з бізнес-проєктом «MOMMY CHILL VILLAGE» (готельно-ресторанний комплекс для вагітних жінок;) команда Поліського національного університету з проєктом «WAFFLE CUP» (арт-кафе з використанням вафельних стаканчиків).
  • ІІІ місце -  команда Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця з проєктом «FISH & PLANTS» (виробництво систем для спільного вирощування риб та рослин в одній екосистемі); команда Вінницького торговельно-економічного інституту  КНТЕУ з бізнес-проєктом «PET`S HOME» (готель для домашніх тварин); команда Херсонського державного університету з бізнес-проєктом «Кавунний хутір» (створення нової дестинації, туристичного місця відпочинку); команда Донецького національного університету імені Василя Стуса з бізнес-проєктом «NEW SNAIL FARM» (відкриття ферми з вирощування виноградних равликів Helix aspersa для подальшого продажу їх ікри на внутрішньому та зовнішньому ринках); команда Технічного фахового  коледжу Луцького національного технічного університету з соціальним бізнес-проєктом «MOVE TO DREAM, MOVE FORWARD» (створення студентського кадрового агентства); команда Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна з бізнес-проєктом  «CREATIVE  HUB» (надання освітніх послуг організацією Creative Hub School); команда Вінницького національного технічного університету з бізнес-проєктом «LOONEY TUNES GAME» (2D-платформер з елементами квесту);  команда Вінницького торговельно-економічного коледжу  КНТЕУ з бізнес-проєктом  «STUD СООК HUB» (створення сучасної кулінарної арт-платформи для гастроексперементаторів); команда Національного авіаційного університету з бізнес-проєктом «Relax hub  «SUMM &WIN» (створення комплексу літніх та зимових розваг).

Спонсорську підтримку конкурсу надала компанія "L’Oréal Україна". Команда переможців з проєктом "PICLE" отримала запрошення взяти участь в інкубаційній програмі мережі бізнес-інкубаторів YEP!

Нагороди будуть розіслані всім учасникам-фіналістам конкурсу.  

Організатор конкурсу – кафедра економіки та фінансів КНТЕУ -  щиро вітає переможців «Бізнес-трампліну-2020», бажає успіхів у досягненні підприємницьких цілей та з радістю чекає на нових учасників наступного року!

27.11.2020
43220
3603
остання редакція 01.12.2020
Vega