logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Благодійна акція «АнтиСНІД»

Загальна інформація

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 1 грудня 2020 року студенти факультету економіки,  менеджменту та психології провели тематичну благодійну акцію.

Для підтримки хворих студенти вирішили створити «Пазл підтримки»: у кожному гуртожитку були розміщені частинки пазлів, на яких усі охочі написали найтепліші слова і побажання. Згодом всі ці маленькі частинки будуть складені в один величезний різнокольоровий пазл, який буде розміщено в Гранд-холі корпусу А. Кожен зацікавлений зможе прийти і переконатися в тому, що «Разом – ми сила!».

Також студентами ФЕМП було проведено опитування, за допомогою якого перевірялася обізнаність людей щодо шляхів поширення цієї хвороби та проблем хворих на ВІЛ/СНІД в Україні. Опитування вкотре показало, що не всі люди достатньо добре розуміють шляхи розповсюдження, зараження ВІЛ-інфекцією, що актуалізує проведення подібних акцій.

Інформативним та дуже корисним для студентів стали проведені в стінах університету квізи: соціальний та інтелектуальний. Студентів було поділено на команди, які проходили мінізавдання в різних категоріях, спрямовані на обізнаність щодо проблеми існування ВІЛ/СНІД. Також серед найактивніших були розіграні чудові подарунки: мерч КНТЕУ та тематичні карти «Антиснід».

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я і з того часу відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — привернути увагу суспільства до цієї проблеми.

Ми всі маємо пам’ятати, що «ВІЛ-інфекція - це не вирок». Людина з вірусом імунодефіциту може вести звичайний спосіб життя та прожити до глибокої старості.  Кожна людина сама повинна усвідомити, що лише від неї залежить її власне життя та майбутнє.

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА ОТОЧУЮЧИХ!

01.12.2020
433884
2949
остання редакція 04.12.2020
Vega