logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Унікальний спеціалізований проєкт від факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

За ініціативою ради студентського самоврядування факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та за підтримки випускових кафедр було започатковано освітньо-практичний проєкт «HUBSPEAKERS  IN TOURISM, HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS».

У період з 25 листопада по 04 грудня було запрошено 15 спікерів, серед яких провідні готельєри та ресторатори з міжнародним досвідом, власники ресторанів, пекарень тощо.  В умовах пандемії коронавірусної інфекції, що має безпосередній вплив на розвиток туризму в Україні та світі, були запропоновані до обговорення теми «Світовий туристичний ринок: постпандемічні реалії та очікування» і «Глобальні тренди та локальні  практики ресторанних технологій».

До співпраці були запрошені представники туристичного, готельного та ресторанного бізнесу, які із задоволенням обмінювалися своїми знаннями та досвідом виходу з цієї ситуації:

  • Антон Тараненко (експерт з туризму, CEO Visit Ukraine, автор каналу Youtube VisitKyiv);
  • Павло Головненко (виконавчий директор мережі турагенцій Piligrim.ua);
  • Марія Себова (тревел-блогер, у минулому журналіст "Нового каналу");
  • Ірина Нагорняк (заступник комерційного директора групи Vertex Hotel Group);
  • Тетяна Марчук (керівник служби продажу та маркетингу готелю "Україна");
  • Артем Мороз (готельєр з великим міжнародним досвідом, працює в готелі Sky Loft, власник телеграм-каналу Real Hotelier);
  • Ельза Сагура (комунікаційний стратег, маркетолог, засновниця компанії з розвитку брендів Bloom Büro);
  • Лілія Заєць (Revenue Manager Hotel Innovations company);
  • Кнуд Ерік Ларсен (міжнародний експерт з ресторанних технологій, член Асоціації шеф-кухарів Норвегії, Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS, суддя міжнародних кулінарних змагань);
  • Катерина Яблонська (ресторатор, шеф-кондитер в Yablonska Cafeteriá (м. Одеса);
  • Сергій Граур (власник хлібної майстерні «Птах»).

Приємною винагородою за отримані знання на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в КНТЕУ була зустріч із колишніми випускниками, які згадували успішно проведені студентські роки та ділились професійними секретами:

  • Олександром Туником (менеджер з маркетингу мережі турагенцій Piligrim.ua);
  • Крістіною Власенко (піар-координатор відділу маркетингу і продажів готелю  «Four Seasons Hotel Kuwait at Burj Alshaya» (Кувейт);
  • Дмитром Коштурою (старший консьєрж готелю Intercontinental);
  • Мариною Штепко (проєкт-менеджер масштабних українських кулінарних подій – Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit).

Студенти – учасники проєкту з цікавістю слухали спікерів та віддячили у коментарях своїми відгуками:

– Планую після закінчення навчання працювати у сфері туризму, інформація була дуже актуальна та цікава.

– Круто, так багато нової інформації!!! Такого не знайдеш у книжках. 

– Спікер елементарно пояснила такі складні речі!

– Фішки стосовно визначення цільової аудиторії свого бренду дуже «круті», простими словами про важливе!!!

– Спілкування з практиком – це справжній досвід!!!

– Це була найцікавіша година мого тижня!))

– Маркетинг у готелях – велика сила!!! Хочу пов’язати з цим свою майбутню діяльність.

– Дізнався чимало цікавої інформації! Це було потужно. 

– Мега лайтова та позитивна лекція!

Ми щиро вдячні запрошеним спікерам, які є професіоналами своєї справи, та сподіваємося на подальші зустрічі в стінах нашого рідного університету.

04.12.2020
433884
453
остання редакція 07.12.2020
Vega