logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти на «SHE Congress-2020»

Загальна інформація

За інформаційної та організаційної підтримки кафедри журналістики та реклами студенти Київського національного торговельно-економічного університету у складі Творчого рекламного об’єднання студентів 03.12.2020 року взяли участь в онлайн-заході «She Congress» за підтримки та організації бізнес/медіа бюро Ekonomika+ та онлайн-медіа WoMo.

Щороку She Congress порушує актуальну тему: реалізація, збереження балансу, енергія для нових досягнень жінок у цифровому світі. Провідна тема – природа жіночого лідерства й навичок, які опановує кожна жінка-лідер під час невизначеності для розвитку себе й своєї кар’єри. 

Вперше конгрес проходив онлайн, де до безкоштовної трансляції приєдналися понад 10 000 учасників. 

26 жінок-лідерів розповіли, як їм вдається досягати видатних результатів у кар'єрі та бізнесі, зберігати ресурс, утримувати лідерство, гнучкість, внутрішню силу й досвід: 

Ольга Стефанішина - віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; 

Вікторія Тігіпко - засновниця та керуючий партнер TAV; 

Берта Херреро - старший менеджер з питань ЄС Huawei EU; 

Ольга Руднєва - директорка Фонду Олени Пінчук; 

Валерія Заболотна - директор Академії ДТЕК; 

Олена Сосєдка - голова наглядової ради CONCORDBANK ; 

Олена Танасевич – б’юті експерт «Mary Kay Україна»; 

Олександра Фурсенко – операційний директор інвестиційної компанії Quarter Partners ; 

Оксана Скиталінська – засновниця Академії довголіття Dr.Skytalinska; 

Ольга Титова – засновниця бренда косметики «Чиста врода»; 

Наталія Чекальська - аnti-age експерт, лікар, співзасновниця Американського інституту довголіття.

Опанування нових Digital можливостей у форматі панельної дискусії обговорили засновниця Digital Transformation Corporation і співзасновник Digital Transformation Institute Надія Васильєва, засновниця платіжної платформи Fondy Валерія Вагоровська і виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев'янко. Модератором дискусіїї виступила - Аліна Севастюк, менеджер зі зв'язків з громадськістю «Huawei Україна».

Упродовж бізнес-події студенти КНТЕУ дізналися про можливості жінок у цифровому світі, про важливість об'єднання зусиль у суспільстві для розвитку талантів жінок у сфері технологій та IT, tech-сфери, про ресурсні можливості та збереження балансу, про наукову дієтологію, біохакінг і харчування для гормональної молодості й активного довголіття. 

А також взяли участь в організації заходу міжнародного масштабу, дізнались секрети створення монтажу та репортажної зйомки, правила та особливості роботи в Premium сегменті та відчули дух професійного відео та особливості онлайн-трансляції. 

Особлива подяка за інформаційну організацію та технічну допомогу учасникам ТРОС КНТЕУ: Олександрі Таргоній, Дарині Авраменко, Марії Тищенко, Аліні Жураковській, Андрію Федотову, Катерині Гнатенко, керівнику ТРОС Діані Файвішенко та бізнес/медіа бюро Ekonomika+ 1 і дайджесту сучасної ділової жінки WoMo. Більш детальна інформація за посиланням: https://she.womo.ua

Чекаємо на нові події, нові знання! 

Приєднуйся і дій!

03.12.2020
443230
3400
остання редакція 10.12.2020
Vega