logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захисти випускних кваліфікаційних робіт на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

Із 8 по 12 грудня 2020 року факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу функціонував у динамічному режимі онлайн захистів випускних кваліфікаційних робіт та проєктів. Слід зауважити, що у цьому навчальному році вперше на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулися випуски магістрів за новими спеціалізаціями: на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу за освітніми програмами «Luxury Менеджмент», «Готельний девелопмент», кафедра технології і організації ресторанного господарства – «Крафтові технології», кафедра туризму та рекреації – «Міжнародний івент-менеджмент у туризмі» - які є міждисциплінарними за професійним спрямуванням й ексклюзивними для бізнес-середовища.

До захисту було допущено 388 здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, серед яких 50 студентів підтвердили отримання дипломів з відзнакою. Більшість випускників обіймають провідні посади на підприємствах туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. Ми пишаємося нашими випускниками – Марією Шрамко – директоркою Top Iceland Tours, акредитованою суддею WACS, чемпіонкою світу з кулінарного мистецтва; Романом Коломойцем – бренд-шефом компанії «Раціональ»,  Олексієм Новіковим – наймолодшим атлетом у світі, який здобув титул «Найсильніша людина планети»,  переможцем міжнародних змагань із силової атлетики «World Strongest Man-2020», володарем чотирьох титулів «Найсильніша людина України», переможцем турніру «Arnold Amateur World Championship».

На факультеті працювало 16 екзаменаційних комісій, які очолювали стейкголдери освітніх програм, партнери, представники готельного та ресторанного бізнесу, а саме:

  • шеф-кухар ресторанів «Guramma Італія», «Guramma Азія» В. Тимчишин;
  • національний представник в Україні французької компанії "RobotGroup" (обладнання для ресторанного бізнесу) М. Науменко;
  • директор департаменту номерного фонду міжнародного готелю «Ramada Encore Kiev» К. Серьожечкіна;
  • керуючий рекреаційним комплексом "Selfish Club" Д. Ларін;
  • директор з сервісу та розвитку мережі гастробар «Rebra&Kotlety» О. Ілляшенко;
  • начальник відділу банкетингу міжнародного готелю «Ramada Encore Kiev» Ю. Мозгова;
  • менеджер з організації ділових заходів компанії «Делойт в Україні»  Т. Кужель;
  • директор мережі ТОВ «Сітізен-кафе», керівник проєкту «CoffeeLover» Т. Семикопова;
  • керівник відділу продажів рекреаційного комплексу "Selfish Club" Є. Тимофеєва;
  • директор з продажів готелю «Алофт Київ» І. Нагорняк;
  • бренд-шеф, пекар компанії «Profitex» в Україні В. Ланська;
  • комерційний директор, організатор  «Бухта Food Stadion» та фестивалю «Вулична їжа» ТОВ «Хітмейкерс Ко» К. Остапюк;
  • заступник генерального директора ТОВ Туристичний оператор «TPG» (Travel Professional Group) О. Бойко;
  •  генеральний директор ТОВ «TRAVEL HUB» І. Дворська;
  • радник з регіонального розвитку Київського центру розвитку місцевого самоврядування, програма «U-LEAD з Європою», голова ради Всеукраїнської федерації роботодавців у сфері туризму України Т. Тимошенко;
  • менеджер по роботі з корпоративними клієнтами та туристичними агентствами в Україні та Грузії авіакомпанії "KLM UA", представник "KLM Royal Dutch Airlines" в Україні Н. Незнамова;
  • директор туристичної компанії «STARMICE» Н. Ковалок.

Голови екзаменаційних комісій відмітили високий рівень теоретичних знань магістрів, практичних рекомендацій випускних кваліфікаційних робіт та проєктів, професійних компетентностей, креативність, уміння дискутувати та «захищатися» професійно й аргументовано.

Висловлюємо щиру вдячність стейкголдерам освітніх програм та головам ЕК за всеосяжну підтримку ідей, професійні  поради та толерантність.

Вітаємо магістрів-випускників та  бажаємо професійних успіхів, особистого зростання та нових результативних звершень! Ми не прощаємося з Вами – двері вашої альма-матер завжди відкриті! 

12.12.2020
433884
3866
остання редакція 15.12.2020
433884