logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Старт у бізнес: кваліфікацію випускників підтверджено!

Загальна інформація

У житті кожного є яскраві та знакові події, які ніколи не забуваються. Пройшовши певний етап життєвого шляху, ми думками повертаємося до них та згадуємо спільно з друзями, як все було у той день... Однією з таких незабутніх подій для кожного студента є довгоочікуваний захист випускних кваліфікаційних робіт! Насправді для кожного випускника це є одночасно як святковий, так і трохи сумний день, що дарує відчуття радості від успішного захисту творчих та креативних робіт, приносить задоволення від отриманої перемоги та водночас, в очікуванні отримання диплому про вищу освіту, поступово залишає позаду студентські безтурботні роки. З цього моменту розпочинається новий виток життя вчорашніх студентів, на якому вони здобувають високий рівень гідної особистості у вирії наступних подій.
Щороку традиційно кафедра менеджменту готує та проводжає у широку дорогу професійного зростання когорту випускників – майбутніх менеджерів у сфері торгівлі, виробництва, фахівців з менеджменту персоналу, надихаючи їх на подальші досягнення у кар'єрі та бажаючи щасливого особистісного життя.
З цієї нагоди протягом чотирьох днів поспіль – з 8 по 11 грудня 2019 року на кафедрі  відбувалися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання про організацію освітнього процесу у незвичному, за причини пандемії форматі он-лайн у Zoom-конференціях.
Усього було представлено 86 випускних кваліфікаційних робіт у п’яти екзаменаційних комісіях, сформованих за освітніми програмами «Управління бізнесом», «Менеджмент персоналу», «Торговельний менеджмент» (освітні програми з українською та англійською мовою викладання).
Екзаменаційні комісії очолювали: заступник HR-директора з навчання та розвитку персоналу ТОВ «ІДС Аква Сервіс» Роман Сторчак; директор ТОВ «Інжинірингова компанія «Нова лайт» Володимир Кличановський; генеральний менеджер департаменту післяпродажного обслуговування ПІІ «Тойота-Україна» Олексій Цивінський; директор з персоналу ТОВ «Галерея-Алекс» Олена Папенкова; начальник відділу по роботі з місцевими громадами та органами влади Департаменту регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» Клавдія Яцишина, які є давніми друзями та партнерами університету.
Тематика випускних кваліфікаційних робіт охоплювала актуальну проблематику менеджменту на вітчизняних підприємствах України різних організаційно-правових форм та видів діяльності, у т.ч. у виробничій та торговельній сферах.

За результатами публічного захисту екзаменаційні комісії відмітили практичну спрямованість та значущість авторських розробок, інноваційність та креативність пропозицій у всіх випускних кваліфікаційних роботах.

Екзаменаційні комісії дійшли одноголосного висновку про відзначення кращих робіт студентів, з яких 9 робіт отримали рекомендацію до участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт, а 14 робіт випускників підтвердили високий рівень отримання дипломів з відзнакою у 2020 році!

     Серед кращих – такі студенти:
     освітньої програми «Управління бізнесом»:

Еліна Коваленко (тема «Розроблення програми антикризового управління на підприємстві», науковий керівник – проф. Федулова І.В.);

Вікторія Коновал (тема «Формування системи методів управління бізнесом», науковий керівник – доц. Безус А.М.);

Надія Савченко (тема «Розвиток соціальної відповідальності бізнесу», науковий керівник – проф. Федулова І.В.);

Ольга Андрушко (тема «Технологія менеджменту на підприємстві», науковий керівник – доц. Силкіна Ю.О.);

Анастасія Бриченко (тема «Управління якістю надання послуг на підприємстві», науковий керівник – доц. Бєляєва Н.С.);

Катерина Довгалюк (тема «Розробка програми стратегічних змін підприємства», науковий керівник – доц. Підкамінний І.М.).

Еліна Єрофєєва (тема «Формування системи управління конкурентоспроможністю підприємства», науковий керівник – проф. Федулова І.В.);

Дмитро Мартинів (тема «Впровадження інформаційних технологій в управління бізнесом», науковий керівник – проф. Бай С.І.);

Максим Парфенов (тема «Оптимізація бізнес-процесів на підприємстві», науковий керівник – доц. Безус А.М.);

Наталія Турцевич (тема «Розробка товарної інноваційної політики підприємства», науковий керівник – доц. Хмурова В.В.);

Іван Цанько (тема «Формування організаційно-економічного механізму управління бізнесом», науковий керівник – доц. Хмурова В.В.);

Маргарита Шабетя (тема «Управління підприємством на засадах формування ключових показників ефективності», науковий керівник – проф. Федулова І.В.)

Юлія Якубів (тема «Формування системи маркетинг-менеджменту на підприємстві», науковий керівник – проф. Дєєва Н.Е.);

      освітньої програми «Менеджмент персоналу»:

Альона Аксьонова (тема «Діагностика мотиваційного потенціалу персоналу підприємства», науковий керівник – проф. Жуковська В.М.);

Ірина Мостова (тема «Розробка мотиваційних моделей у підвищенні ефективності роботи персоналу», науковий керівник – проф. Жуковська В.М.);

Катерина Проценко (тема «Управління залученістю персоналу підприємства», науковий керівник – проф. Жуковська В.М.);

Лілія Чайка (тема «Формування HR-брендингу підприємства», науковий керівник – доц. Миколайчук І.П.);

Юлія Шевчук (тема «Управління соціальними комунікаціями в організації», науковий керівник – доц. Миколайчук І.П.)

      освітньої програми «Торговельний менеджмент» з англійською мовою викладання:

Ілона Азедова (тема «Удосконалення системи контролю на підприємстві», науковий керівник – проф. П'ятницька Г.Т.);

Катерина Кострова (тема «Управління бізнес-процесами в торгівлі», науковий керівник – проф. П'ятницька Г.Т.);

Ірина Ільченко (тема «Розвиток конкурентних переваг підприємства торгівлі», науковий керівник – доц. Присяжнюк А.Ю.);

Юлія Петренко (тема «Управління продажами підприємства», науковий керівник – доц. Присяжнюк А.Ю.);

    Колектив кафедри менеджменту щиро вітає випускників спеціальності «Менеджмент» з успішним закінченням навчання в університеті та бажає їм подальших успіхів на життєвому шляху та в кар’єрі!

11.12.2020
43220
3500
остання редакція 17.12.2020
43220