logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Короткострокова програма для працівників НКРЗІ – нового замовника Інституту вищої кваліфікації

Загальна інформація

Інститутом вищої кваліфікації з 16 по 18 грудня 2020 року проведено навчання для державних службовців - працівників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ) за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання організації ефективної діяльності державного службовця» в дистанційному форматі.

Програма була націлена на підвищення загального професійного рівня державних службовців, поглиблення та оновлення теоретичних знань, розвиток практичних умінь і навичок, необхідних державним службовцям для ефективної професійної діяльності в умовах реформування системи державного управління.

У процесі навчання розглянуто низку питань щодо створення ефективної команди, лідерства керівника в управлінні командою, ефективного прийняття рішень, сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у роботі органів публічної влади, виконання на високому рівні поставлених завдань, формування сучасних форм контенту відповідно до запитів цільових аудиторій тощо.

До проведення занять залучені провідні викладачі Київського національного торговельно-економічного університету: Кияниця Євгенія Олегівна – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики та реклами; Кулаженко Володимир Валерійович – кандидат економічних наук,  cтарший викладач кафедри кібернетики та системного аналізу; Миронець Сергій Миколайович – доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології та доктор наук з державного управління, професор Орлова Наталія Сергіївна.

Під час онлайн-лекцій створювався зворотній зв'язок: ставилися питання, велися дискусії, здійснювався обмін досвідом, спільно виконувалися практичні завдання. Кожна з тем в учасників викликала захват, а після закінчення – лунали слова подяки викладачам за цікаву та корисну інформацію.

Сподіваємося на подальші успішні проєкти з новим партнером КНТЕУ — Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ).

18.12.2020
433884
4496
остання редакція 21.12.2020
Vega