logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених

Загальна інформація

Під час загальних зборів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ, які відбулись 18 грудня 2020 року, було розглянуто питання порядку денного та ухвалено відповідні рішення:

№ з/п

Питання порядку денного

Результати розгляду

1.

Звіт голови Наукового товариства  за 2019 - 2020 н. р.

Звіт затверджено


2.

Обговорення програм розвитку Наукового товариства КНТЕУ кандидатами на посаду голови, заступників голови та керівника секретаріату Наукового товариства:

Програми підтримано


3.

Обрання на посади голови, заступників голови, керівника секретаріату Наукового товариства. Затвердження складу Наукового товариства КНТЕУ

Рішення ухвалено


4.

Затвердження редакційної колегії, тематики і графіка публікації 11-го номеру журналу Наукового товариства "Vivat Academia"

Рішення ухвалено


5.

Затвердження Плану роботи Наукового товариства на 2 семестр 2020/2021 н. р. з обговоренням перспективних напрямів його розвитку

План заходів затверджено


З теплими словами підтримки та вдячності до членів Наукового товариства звернулась проректор з наукової роботи Світлана Володимирівна Мельниченко, побажала Науковому товариству натхнення, результативної роботи й співпраці,  нових досягнень та вдалих проєктів.

До учасників загальних зборів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених зі словами підтримки та вдячності звернулися також начальник відділу організації наукової роботи студентів та викладачів Марина Вікторівна Фокіна, координатор наукового клубу «Start in Science» Надія Юріївна Чикун, заступник голови ради студентського самоврядування університету Антон Гарбар.

За результатами відкритого голосування головою Наукового товариства КНТЕУ обрано студентку 3 курсу Ярмоленко Анастасію (ФІТ); заступниками: студентку 5 курсу Бойко Людмилу (ФЕМП) та студентку 4 курсу Крумку Маргариту (ФМТП); керівником секретаріату – студентку 4 курсу Самойленко Анастасію (ФМТП).

Вітаємо голову та новий склад Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ з обранням на відповідні посади, бажаємо вам наснаги та плідної праці!

18.12.2020
433884
4664
остання редакція 21.12.2020
Vega