ІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Загальна інформація
22 квітня 2021 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології».
ВІДКРИТТЯ ФІНАЛУ Підключення до конференції ZOOM Ідентифікатор конференції: 849 7343
3363 |
||
Презентація захист робіт |
10:20 – 14:30 |
Модератор Федорова Діна Володимирівна |
Оголошення результатів конкурсу,
нагородження переможців |
Спонсор ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»
Національний представник в Україні французької компанії Robot Coupe Науменко Микола Вікторович
Компанію ROBOT COUPE засновано більш ніж
півстоліття тому у французькому регіоні Бургундія, що славиться
своїми кулінарними традиціями. Метою компанії було стати лідером
серед виробників професійного устаткування для закладів
ресторанного господарства, тому керівництво вирішило сконцентрувати
свої зусилля на розробленні та удосконаленні одного класу
обладнання.
Менш ніж через 10-ть років компанія здійснює інноваційний технічний прорив – створено перший у світі кухонний процесор з високими показниками виробництва, який поєднує функції овочерізки та кутера в одному пристрої.
Запатентовані компанією ROBOT COUPE інноваційні технології виробництва устаткування дозволяють значно випереджати конкурентів.
Упродовж 50-ти років компанія як провідний виробник професійного електромеханічного обладнання є абсолютним лідером продажів кутерів та овочерізок і популярна більш ніж у 100-та країнах світу.
Устаткування ROBOT COUPE використовують у
закладах ресторанного господарства будь-якого формату від невеликої
кав’ярні до ресторану «високої кухні».
За докладною інформацією звертатися до
представників Оргкомітету:
Васильєва Олена Олександрівна – заступник декана з науково-методичної роботи, канд. техн. наук, доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, тел.: + 38 050 473 70 05
Грабовська Олена В’ячеславівна – д-р. техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства, тел.: +38 050 815 33 31
Запрошуємо до участі!