logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Загальна інформація

 22 квітня 2021 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології».

ВІДКРИТТЯ ФІНАЛУ
10:00 – 10:20

Підключення до конференції ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/84973433363?pwd=NlQvYUhUTllVZVQwUHQvbjFhc2N5UT09

Ідентифікатор конференції:  849 7343 3363
Код доступу: 22042021

 Презентація захист робіт    

10:20 – 14:30

Модератор

Федорова Діна Володимирівна
д-р. техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства
+38 050 600 1494

Оголошення результатів конкурсу, нагородження переможців
15:00 – 15:30

 



Інформаційний лист


Спонсор ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Національний представник в Україні французької компанії Robot Coupe Науменко Микола Вікторович


Компанію  ROBOT COUPE засновано більш ніж півстоліття тому у французькому регіоні Бургундія, що славиться своїми кулінарними традиціями. Метою компанії було стати лідером серед виробників професійного устаткування для закладів ресторанного господарства, тому керівництво вирішило сконцентрувати свої зусилля на розробленні та удосконаленні одного класу обладнання.

Менш ніж через 10-ть років компанія здійснює інноваційний технічний прорив – створено перший у світі кухонний процесор з високими показниками виробництва, який поєднує функції овочерізки та  кутера в одному пристрої.

Запатентовані компанією ROBOT COUPE інноваційні технології виробництва устаткування дозволяють значно випереджати  конкурентів.

Упродовж 50-ти років компанія як провідний виробник професійного електромеханічного обладнання є абсолютним лідером продажів кутерів та овочерізок і популярна більш ніж у 100-та країнах світу.

Устаткування ROBOT COUPE використовують у закладах ресторанного господарства будь-якого формату від невеликої кав’ярні до ресторану «високої кухні».
 


За докладною інформацією звертатися до представників Оргкомітету:
 

Васильєва Олена Олександрівна – заступник декана з науково-методичної роботи, канд. техн. наук, доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства,  тел.:  + 38 050 473 70 05

 Грабовська  Олена В’ячеславівна – д-р. техн. наук, професор кафедри технології та організації ресторанного господарства, тел.: +38 050 815 33 31

Запрошуємо до участі!

15.01.2021
433884
1119
остання редакція 21.04.2021
433884