logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На ФРГТБ відбулися майстер-класи онлайн із кулінарного мистецтва, приурочені до Дня відкритих дверей

Загальна інформація

До Дня відкритих дверей у КНТЕУ, який відбувся 23 січня, студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу під керівництвом викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства провели майстер-класи для майбутніх вступників.

Студенти продемонстрували професійні вміння з приготування ресторанної продукції.

  • Мариненко Анна – студентка 1 курсу 7с групи – приготувала свинину з овочами в кисло-солодкому соусі.
  • Лебанідзе Давид – студент 2 курсу 8 групи – продемонстрував особливості приготування італійського різотто. 
  • Володін Владислав – студент 4 курсу 20 групи – приготував камбалу із грибами ерінги та цибулею порей. 

У лабораторії технологій ресторанної продукції факультету створено всі необхідні умови для формування у студентів професійних вмінь та навичок, зокрема щодо сучасних методів обробки сировини, використання технологічного устаткування, організації виробничо-технологічних процесів, створення страв авторської кухні, що сприяє підготовці висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців для ресторанного бізнесу.

Висловлюємо подяку студентам ФРГТБ – Мариненко Анні, Володіну Владиславу, Лебанідзе Давиду, які, незважаючи на складні умови карантину, продовжують проявляти фантазію та креатив, створюючи нові кулінарні шедеври!

23.01.2021
433884
5922
остання редакція 20.07.2021
43630