logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вручення дипломів МВА Університету ім. Г. Марконі (Італія)

Загальна інформація

У стінах КНТЕУ відбулась зустріч керівництва університету з випускниками міжнародної програми подвійного дипломування «Міжнародне бізнес-адміністрування» (ІМВА), що реалізується спільно з Університетом імені Гульєльмо Марконі (Італія, Рим).

З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету А. А. Мазаракі та, згадавши власний досвід здобуття освіти за МВА програмою, наголосив на важливості урахування українських реалій під час опанування знань в іноземному університеті. Анатолій Антонович привітав випускників та побажав успіхів, подальшого професійного зростання, чому сприятиме отримана бізнес-освіта та відзначив пам’ятними подарунками.

Випускники програми (Шевченко Ю. І., керівник діагностичних центрів ТОВ Сингента, Карнаухов О. О., заступник директора Спільного офісу підтримки програми ЄС в Україні з ядерної безпеки, та Доманська Н. О., заступник головного лікаря з економічних питань Національного інституту раку) поділились враженнями від навчання та засвідчили високу компетентність викладання, доцільність та корисність використання отриманих знань у практичній діяльності та зійшлися у тому, що, незважаючи на цікавість і ґрунтовність італійської частини програми,  український етап для них був більш насиченим та наближеним до конкретних завдань, які найчастіше доводиться вирішувати на власних підприємствах.

На зустрічі були присутні перший проректор Н.В. Притульська, яка привітала випускників та запросила на святкування Дня університету в останню суботу травня; проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків університету Сай В.М., вітаючи випускників, зробив невеличкий екскурс щодо історії співпраці з Університетом Г. Марконі та досвіду реалізації інших міжнародних програм; гарант програми Дугінець Г.В. поділилась власними враженнями від спілкування зі студентами впродовж навчання та повідомила про бажання деяких випускників програми продовжити навчання в аспірантурі.

Гарні дипломи, пам'ятні подарунки від університету, спільні фото на пам'ять та теплі слова – так завершилися чергові освітні здобутки для наших випускників. Попереду ще й професійні!

Щиро вітаємо всіх та констатуємо, що актуальне змістовне наповнення, висококваліфікований професорсько-викладацький склад (зокрема залучені викладачі-практики), високий рівень організаційного супроводу освітнього процесу та комфортні умови навчання дозволяють впевнено дивитись у майбутнє розвитку аналогічних бізнес-програм.


Програма ІМВА реалізується Інститутом вищої кваліфікації та спрямована на менеджерів, які планують зробити наступний важливий крок у кар’єрному зростанні, приділяючи особливу увагу розвитку глобальної кар'єри на стратегічному рівні прийняття рішень на основі теорії сучасного міжнародного бізнесу і практики управління.

Термін навчання – 2 роки 3 місяці:

1 рік – навчання в Інституті вищої кваліфікації КНТЕУ (заочна форма навчання);
2 рік – навчання в USGM англійською мовою (дистанційна форма навчання);
3 міс. – написання та захист ВКР в ІВК КНТЕУ.

27.01.2021
433884
3839
остання редакція 20.07.2021
43630