logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Онлайн-гостинність кафедри менеджменту у школі № 128 міста Києва

Загальна інформація

«Готуй санчата літом» – так стверджує народна приказка… А де, як і до чого готують майбутніх студентів – це всім відомо! Робота з їх підготовки до вступу в КНТЕУ триває безперервно – не встигли відсвяткувати день першокурсника, як відразу треба думати про їх наступників!

Викладачі кафедри менеджменту використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи зі школярами, серед яких поширюється залучення студентів 1-го курсу, які добре знають власні причини та мотиви вибору навчання в університеті та володіють про нього найбільш актуальною інформацією. З огляду на зазначені чинники та складні умови безпосередніх зустрічей 03 лютого 2020 р. доцентом кафедри менеджменту Іриною Миколайчук як представником приймальної комісії від ФЕМП було проведено День гостинності для учнів СЗОШ І-ІІІ ступенів №128 міста Києва. До зустрічі, що відбулася у форматі Zoom-конференції, долучилися студенти 1-го курсу – Анастасія Пересунько, Олександр Твердохліб та студент 4-го курсу ФЕМП Олександр Біліменко.

28 школярів 2-х випускних класів, а також заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Валентинівна Білоножко дізналися нову інформацію про вступну кампанію 2021 року в КНТЕУ, ознайомилися із рекламними матеріалами університету, зокрема відеороликом про конкурентні переваги освітніх програм кафедри менеджменту.

Захопивши увагу школярів, присутні на зустрічі студенти поділилися з ними інформацією про умови навчання, особливості оцінювання знань та дозвілля, розповіли про спортивні заходи, улюблених викладачів та найбільш цікаві навчальні дисципліни.

З метою одержання більш детальної інформації про особливості вступу та навчання в КНТЕУ абітурієнтам було надано контакти Центру профорієнтаційної роботи КНТЕУ, YouTube та Telegram каналів, запрошено взяти участь у загальноуніверситетських днях відкритих дверей.

Зустріч не залишила байдужими школярів до їх майбутнього вибору закладу вищої освіти та запам’яталася всім учасникам.

Щиро дякуємо керівництву школи, зокрема заступнику директора з навчально-виховної роботи Ірині Валентинівні Білоножко за надану можливість зустрічі зі школярами, яких ми з відкритим серцем запрошуємо на навчання в КНТЕУ!

03.02.2021
433884
2796
остання редакція 20.07.2021
43630