logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перша кар’єрна сходинка починається з вибору правильної спеціальності

Загальна інформація

      Початок лютого на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу розпочався з профорієнтаційних зустрічей із учнями випускних класів та студентами коледжів. Мета зустрічі – інформування абітурієнтів щодо освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які пропонують кафедри факультету, новацій вступної кампанії 2021 року та правил прийому до КНТЕУ.
      Наразі вдало вибраний час проведення Дня гостинності збігся з початком реєстрації учнів на ЗНО.
      Доцентом кафедри туризму та рекреації, заступником декана з навчально-виховної роботи, к.е.н. В. Г. Жученко були проведені зустрічі з учнями 10 та 11-х класів Таращанського академічного ліцею «Успіх» і Таращанського академічного ліцею «Ерудит» (Київська область). Учням було запропоновано до ознайомлення відеофільм про спеціальності та спеціалізації кафедри, презентовані враження студентів щодо змістовності підготовки на кафедрі та факультеті загалом, де отримані знання відкривають великі можливості подорожей і професійного зростання як у межах країни, так і за кордоном.
      Крім того, відбулась онлайн-зустріч із студенткою Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка, де протягом індивідуальної онлайн-зустрічі В. Г. Жученко дала відповіді на запитання, які цікавили абітурієнтку, а саме: чи можливе навчання за скороченою формою, які актуальні предмети ЗНО, можливість проходження практики за кордоном тощо.
      Викладачами кафедри готельно-ресторанного бізнесу проведено Zoom-конференцію з учнями випускних класів, їх батьками та адміністрацією школи I–III ступенів №213 Деснянського району м. Києва.
      Детальну інформацію абітурієнтам про реєстрацію на ЗНО було надано представником приймальної комісії Полтавською О. В., канд. екон. наук, доц. Ознайомила з освітніми бакалаврськими програмами кафедри, розкрила специфіку організації навчального процесу в КНТЕУ Расулова А. М., канд. екон. наук, доц., а Компанець К. А., канд. екон. наук, доц., з використанням інформаційної презентації з фотоколажем студентів та випускників КНТЕУ надала інформацію про активне життя студентів, ivent-заходи та акцентувала увагу на практиці закордоном. Салімон О. М., канд. екон. наук, доц., візуалізувала абітурієнтам посилання на YouTube та Telegram-канал кафедри готельно-ресторанного бізнесу, а також запросила на університетські дні відкритих дверей.
      Романенко Р. П., канд. техн. наук, доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін, презентував учням школи № 250 освітню програму «Дизайн», яка згодом буде реалізована на кафедрі.
      Ці заходи стали темою захопленої дискусії та привернули увагу абітурієнтів до вступу в КНТЕУ.
      Щиро дякуємо керівництву шкіл за надану можливість зустрічі зі школярами, яких ми з відкритим серцем запрошуємо на навчання в КНТЕУ!

04.02.2021
43220
4933
остання редакція 20.07.2021
43630